MTA Bygg och Anläggning

MTA öppnar serviceverksamhet i Norra Halland

Dela

MTA Bygg och Anläggning startar upp serviceverksamhet i Norra Halland. Inom service utförs alla typer av renoveringar, samt om- och tillbyggnader i olika storlekar.

Victor Wallin, arbetschef i Kungsbacka, och Richard Karlsson, med samma roll i Varberg, är kontaktpersoner för verksamheten. Oskar Karlsson, som arbetar med MTA:s eftermarknad, leder numera serviceteamet med de mångårigt erfarna yrkesarbetarna Fredrik Andrén och Kristoffer Hagman. Förutom tidigare nämnda uppdrag kan även mindre nyproduktioner förverkligas av gänget.

Vi välkomnar fastighetsägare, försäkringsbolag och företag, med behov av våra tjänster, att kontakta oss, säger Victor Wallin och fortsätter:
- På MTA har vi korta beslutsvägar och arbetar efter ledorden arbetsglädje, enkelhet och långsiktighet. Det innebär att vi är prestigelösa, samarbetsvilliga och kommer till skott omgående när förfrågningar kommer till oss.

De medarbetare som är anslutna till MTA:s service i Norra Halland är lokalförankrade. De bor och arbetar i kommunen med god kännedom om marknaden.

Nyckelord

Kontakter

Länkar

Om oss

MTA Bygg och Anläggning är ett regionalt bygg- och anläggningsföretag med verksamhet i Halland och Skåne. Vi förespråkar arbetsglädje, enkelhet och långsiktighet som utgångspunkt för framgångsrika affärer. Vi är en av Sveriges Bästa Arbetsplatser, med utmärkelsen sedan flera år tillbaka via Great Place To Work.

Följ MTA Bygg och Anläggning

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från MTA Bygg och Anläggning

Great Place to Work® utser MTA till en av Sveriges Bästa Arbetsplatser™ 202419.4.2024 06:05:48 CEST | Pressmeddelande

Bygg- och anläggningsföretaget MTA tar för tionde gången plats på listan över Sveriges Bästa Arbetsplatser™. Rankad som nummer 19 bland stora organisationer, visar MTA en stark dedikation till att skapa en positiv arbetsplatskultur. Bakom utmärkelsen står Great Place to Work®, som har sammanställt rankingen baserat på resultatet från världens största medarbetarundersökning.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye