Cloetta Sverige AB

Cloetta Store är äntligen här - en webbshop fylld med merchandise!

Dela

Nu lanserar Cloetta en webbshop med ett stort utbud av merchandise inspirerat av företagets klassiska varumärken som Kexchoklad, Ahlgrens bilar, Malaco och Juleskum. Produkterna är designade med lekfullhet och tillverkade av högkvalitativa material. Cloetta Store är en hyllning till Cloettas älskade varumärken som funnits med oss i generationer.

cloettastore.se hittar besökarna charmiga kläder som passar både stora och små choklad- och godisälskare. Sortimentet består av allt från färgglada t-shirts, strumpor, mössor och lyxiga badlakan, till bedårande kläder till de minsta - allt med design från Cloettas älskade varumärken. 

Det finns även ett stort utbud av produkter som kaffekoppar, vattenflaskor, nyckelringar och mycket mer. Den här typen av produkter har tidigare enbart funnits tillgängliga i Cloettas tre fysiska butiker i Malmö, Linköping och Ljungsbro. Med cloettastore.se kan nu alla varumärkesfantaster smidigt ta del av hela det breda sortimentet online. 

Anna-Mia Leijon, Project & Business Developer på Cloetta, uttrycker sin entusiasm för den nya satsningen inom e-handel:

– Vi är otroligt glada över att äntligen kunna erbjuda vårt populära merchandise-sortiment online.
Det har länge funnits en stor efterfrågan från våra konsumenter att kunna köpa produkterna var de än befinner sig i landet, och med lanseringen av cloettastore.se är det nu möjligt, säger Anna-Mia.

Varmt välkommen att besöka cloettastore.se för att upptäcka mer!


Mer information
Vänligen kontakta: Michaela Ekelund, Communication Project Manager, michaela.ekelund@cloetta.se

Bilder

Om oss

Cloetta har en stark position på den svenska konfektyrmarknaden. Vi erbjuder ett brett och varierat sortiment med starka varumärken inom choklad, godis, pastiller och nötter. Våra främsta varumärken är Läkerol, Malaco, Ahlgrens bilar, Kexchoklad, Polly, CandyKing, Center, Juleskum, Plopp, Sportlunch och Nutisal. I Sverige har Cloetta ca 650 medarbetare som arbetar på vårt kontor i Malmö, inom försäljningsorganisationen och i vår fabrik i Ljungsbro. Cloetta Sverige ingår i Cloetta-koncernen med verksamhet i flera länder. Cloettas B-aktie handlas på Nasdaq Stockholm.

Välkommen att läsa mer på www.cloetta.se och www.cloetta.com.

Cloetta i sociala medier.

Följ Cloetta Sverige AB

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Cloetta Sverige AB

Årets sommarnyheter är här - CandyKing släpper åtta nya bitar för säsongens godaste mix!7.5.2024 09:00:00 CEST | Pressmeddelande

Med sommaren runt hörnet är det dags för CandyKing att presentera säsongens nyheter, inte mindre än åtta nya spännande lösgodisbitar. Fruktiga och syrliga toner med en hint av nostalgi fortsätter att vara starka trender inför sommaren. Missa inte fruktiga Fizzy Dino Dip och Fizzy Unicorn Dip, en härlig klubba doppad i syrligt pulver som tar dig tillbaka till barndomen. Exklusivt hos CandyKing finns även frestande sega Flygande Mattor med smak av Tutti-Frutti!

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye