ID06

Så får du reda på om hantverkaren har rätt behörighet med appen ID06 Status Control

Dela

Renovera och bygga om i sitt hem är en stor investering. Då blir det extra viktigt att ha koll på att hantverkarna som du anlitar har rätt kunskaper för jobbet. Appen ID06 Status Control ger privatpersoner möjligheten att se en hantverkares behörigheter och utbildningar.

Med appen ID06 Status Control får du möjligheten att se om hantverkaren har rätt behörighet för att utföra jobbet. Finns för både företag och privatperson där du laddar ned appar.
ID06 Status Control ger dig möjligheten att kontrollera ID06-kort för att se om hantverkaren har rätt behörighet för att utföra jobbet. Foto: ID06

Med ID06 Status Control kan du skanna ett ID06-kort med din mobiltelefon. Appen visar sedan om kortet är giltigt och vilka utbildningar och behörigheter som personen har registrerade. Det här är extra viktigt för bland annat jobb som berör el eller våtrum där rätt utbildning krävs för installatören. Skulle något gå fel kan det vara så att försäkringar inte gäller om personen inte har rätt kunskap.

- Appen ID06 Status Control ger privatpersoner möjlighet att kontrollera personer som utför hantverk i ens hem. Med appen så får du som kund för första gången själv möjlighet att se om hantverkaren verkligen har rätt utbildningar och kunskaper, säger Peter Nilsson, partner och relationer på ID06 AB.

Appen är ett värdefullt verktyg för privatpersoner som vill känna sig trygga med att de anlitar kvalificerade hantverkare och andra yrkespersoner. Den är också ett bra sätt för privatpersoner att kontrollera att personer som utför arbete på deras fastighet har rätt utbildning och behörighet. ID06 Status Control är även ett lyft för hantverkare då det lyfter branschen och håller oseriösa aktörer borta.

Skapar trygghet 

- Vi är glada att kunna erbjuda privatpersoner en enkel och trygg lösning för att verifiera att en person har ett giltigt ID06-kort. Med ID06 Status Control kan privatpersoner känna sig säkra på att de anlitar hantverkare som har den utbildning och kompetens som krävs för att utföra arbetet på ett säkert sätt, säger Peter Nilsson, partner och relationer på ID06 AB.

Den kostnadsfria appen finns för iPhone och Android. Väl i appen kan du redan innan du anlitar ett företag se om deras hantverkare har ID06-kort genom att söka på organisationsnumret. ID06 Status Control är tillgänglig för nedladdning nu.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Med appen ID06 Status Control får du möjligheten att se om hantverkaren har rätt behörighet för att utföra jobbet. Finns för både företag och privatperson där du laddar ned appar.
ID06 Status Control ger dig möjligheten att kontrollera ID06-kort för att se om hantverkaren har rätt behörighet för att utföra jobbet.
Ladda ned bild
ID06 Status Control appen ger dig möjlighet att kontrollera både företag och hantverkare när du ska renovera hemma.
Ska du renovera är ID06 Status Control appen en bra hjälp för att se om hantverkaren har rätt behörighet.
Ladda ned bild

Länkar

Om oss

ID06 är ett idéburet företag som skapar sund konkurrens och säkra arbetsplatser. Vinster återinvesteras i bolagets tjänster till nytta för kunder och ett bättre Sverige.

ID06 ägs idag av 11 branschorganisationer: Byggföretagen, Byggherrarna, Fastighetsägarna, Sveriges Allmännytta, Installatörsföretagen, Maskinentreprenörerna, Plåt-och Ventföretagen, Glasbranschföreningen, Säkerhetsföretagen, Transportföretagen och Måleriföretagen.

Vi erbjuder våra kunder mjukvarusystem och IT lösningar som hjälper företag att effektivisera den dagliga verksamheten, inom alla branscher. Till exempel används ID06-kort för närvaroregistrering av personer i arbetsplatsens personalliggare, digitalisering av arbetares utbildningsbevis och inpasserings- och låsfunktioner i lokala system.

Genom våra tjänster gör vi det möjligt för företag att enkelt kunna identifiera personer på arbetsplatsen och koppla varje person till ett företag, på ett säkert sätt.

Effekten av målbilden blir att vår organisation är med och skapar ett socialt hållbart samhälle, där vi också motverkar svartarbete, ekonomisk brottslighet och annan kriminalitet.

Följ ID06

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från ID06

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye