Moderaterna

Pressinbjudan: Ulf Kristersson, Ebba Busch och Ursula von der Leyen besöker Knivsta

Dela

Måndag den 3 juni besöker EPP:s toppkandidat till ordförande i EU-kommissionen Ursula von der Leyen, Moderaternas partiledare Ulf Kristersson och Kristdemokraternas partiledare Ebba Busch ett småskaligt skogsbruk utanför Knivsta.

Den svenska skogen skapar jobb och skatteintäkter. Skogsbruket är också betydelsefullt i klimatomställningen. Att det svenska skogsbrukets intresse värnas i EU är viktigt, och därför bjuder Ulf Kristersson (M) och Ebba Busch (KD) in Ursula von der Leyen för besök i den svenska skogen och samtal om svensk skogsnäring.

13:00-14:30: Ulf Kristersson, Ebba Busch och Ursula von der Leyen besöker ett småskaligt skogsbruk strax utanför Knivsta. Besöket innehåller rundvandring i skogen, samtal om svensk skogsnäring och tid för frågor från media i slutet av besöket. Exakt adress lämnas vid föranmälan.

Praktisk information för media

Media är välkomna att följa med under besöket på skogsbruket, som ligger i närheten av Knivsta. Det kommer att finnas möjlighet att ställa frågor i slutet av besöket.

Obligatorisk föranmälan senast måndag 3 juni kl. 08.00. Föranmälan sker till tom.samuelsson@regeringskansliet.se, pressekreterare till partiledare Ulf Kristersson (M).

Presskontakter:

Tom Samuelsson, pressekreterare till partiledare Ulf Kristersson

tom.samuelsson@regeringskansliet.se, +46 76-131 82 01

Andia Gemsjö, pressekreterare till partiledare Ebba Busch

andia.gemsjo@regeringskansliet.se, +46 76-126 18 28

Alexandra Henman, pressekreterare till EPP:s toppkandidat Ursula von der Leyen
alh@epp.eu, +32 471 90 76 84

Kontakter

Om oss

Sverige ska vara möjligheternas land. Där det är din ansträngning som avgör hur långt du kan gå  – inte varifrån du kommer eller vilka föräldrar du har. Sverige ska vara ett land där klassresor är möjliga - barn ska aldrig ärva sina föräldrars problem. Tillsammans kan vi se till att Sverige får en hoppfull framtid.

Följ Moderaterna

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Moderaterna

Tomas Tobé vald till vice ordförande för EPP-gruppen19.6.2024 13:21:15 CEST | Pressmeddelande

Tomas Tobé (M) har idag valts till vice ordförande för EPP-gruppen i Europaparlamentet. – Jag känner mig hedrad över det förtroende jag har fått. Det ger Sverige ett ökat i inflytande, säger Tomas Tobé och fortsätter: – I den omvärld vi lever i är EPP är en stark röst för Ukraina, för ett starkt EU-samarbete och ett Europa som håller ihop. Vi kommer fortsätta vara det de kommande fem åren och jag ser fram emot att vara med och leda det arbetet. EPP är parlamentets största politiska grupp, en position gruppen också har behållit efter Europaparlamentsvalet för drygt en vecka sedan. Tomas Tobé (M) finns tillgänglig för kommentarer.

Pressinbjudan: Moderaterna presenterar EU-relaterat brottsbekämpande förslag30.5.2024 06:00:00 CEST | Pressmeddelande

Torsdagen 30 maj klockan 13.15 bjuder Tomas Tobé, Gunnar Strömmer och Niklas Wykman in till en pressträff. Under pressträffen presenteras en åtgärd för att strypa den kriminella ekonomin. Tid: 30 maj klockan 13.15 Plats: Riksdagens presscenter Anmälan görs till pressjour@moderaterna.se Presskontakter: Tomas Tobé: Amos Friedman, 0765112716 Gunnar Strömmer: Caroline Opsahl, 0761411542 Niklas Wykman: Victoria Ericsson, 0761378904

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye