Folkets Hus och Parker

Publikfavoriten Yankho poppar upp i sommar

Dela

När Yankho, känd från Barn-TV, ger sig ut på sommarturné med Folkets Hus och Parker blandas lek, sång, magi och dans till ett härligt virrvarr av skratt. Föreställningen “Pop-up med Yankho!” har premiär på Spelgården i Wadköping, Örebro den 25 juni.

Foto: Hannes Nyling
Foto: Hannes Nyling

Pop-up med Yankho! är en familjeföreställning där Yankho med sin charmiga stil bjuder publiken, ung som gammal, på förstklassig underhållning. Under ledning av hans trygga hand färdas vi med värme och humor mellan lek, sång, magi, dans, och ren galenskap! Allt i ett enda härligt virrvarr av skratt å förtjusning!

Yankho bjuder garanterat också på en och annan Drakdans!

Sommar och parker liksom hör ihop och finare sett att se sig om i Sverige finns inte! Varje föreställning - varje plats, varje publik - är unik, det är det som är så häftigt!, säger Yankho.

Yankho Kamwendo har över 15 års erfarenhet av barn-TV och har en självklar scenpersonlighet. Han är ett välkänt ansikte både för små och stora barn.

Yankho lägger stor vikt vid närheten till sin publik. Efter föreställningen träffar han gärna sin publik för fotografering, prat och allmänt kramkalas. “Tillsammans – Alla ska få vara med” är några av hans ledord.


TURNÈPLAN:

25/6 Örebro, Spelgården i Wadköping (arrangör: Brunnsparken i Örebro
26/6 Degerfors, Folkets Park
29/6 Värnamo, Folkets Park
30/6 Vetlanda, Folkets Park
1/7 Blädinge, Tyrolen  (arrangör: Alvesta Folkets Hus)
2/7 Skurup, Folkets Park
3/7 Malmö, Folkets Park
4/7 Malmö, Lindängens amfiteater (arrangör: Motetten Folkets Hus)
7/7 Arboga, Folkets Park
8/7 Furudal, Oreparken
9/7 Falun, Lilltorpet Folkets Park
10/7 Borlänge, Folkets Park
11/7 Nävekvarn, Folkets Park
13/7 Jönköping, Birkagården Folkets Hus
14/7 Björneborg, Folkets Park


TILL PRESSBILD 

Nyckelord

Kontakter

Om oss

Folkets Hus och Parker är en folkrörelse med närmare 500 medlemsföreningar som driver Folkets Hus, folkparker, biografer samt liknande lokala arrangörer i hela landet – alla viktiga och uppskattade mötesplatser och kulturbärare. Organisationen är partipolitiskt och religiöst obunden och har en värdegrund som bygger på principerna om jämlikhet, jämställdhet och allas lika värde.

Följ Folkets Hus och Parker

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Folkets Hus och Parker

Metalbandet Sabatons största turnékonsert ”The Tour To End All Tours” visas på bio i höst29.5.2024 09:00:00 CEST | Pressmeddelande

Svenska metalbandet Sabaton har etablerat sig som en av hårdrocksvärldens stora giganter. Med fyrdubbla platinaskivor, miljarder streams, utsålda arenakonserter och en enorm mängd av lojala fans vill nu bandet ge tillbaka till publiken; en möjlighet att få uppleva deras största turné någonsin på bio! Premiär 11 oktober, biljetterna släpps den 26 augusti.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye