Got Event

Coca-Cola i Sverige ny arenapartner för Ullevi, Scandinavium och Gamla Ullevi

Dela

Got Event och Coca-Cola i Sverige har tecknat ett partneravtal som innebär att Coca-Cola i Sverige blir ny arenapartner för tre av Göteborgs största arenor; Ullevi, Scandinavium och Gamla Ullevi. Målet är att tillsammans förhöja och förlänga upplevelsen för evenemangsbesökarna.

– Coca-Cola i Sverige är en drömpartner inom dryckessegmentet! Vi är jätteglada och ser fram emot ett aktivt samarbete där vi gemensamt utvecklar utbudet och upplevelserna på våra arenor. Vi får ett väldigt fint dryckesutbud som evenemangsbesökarna garanterat uppskattar, säger Therése Conradsson, ansvarig för företagsevenemang och arenapartners på Got Event.

Med starka varumärken och ett gemensamt fokus på hållbarhet var samarbetet en självklarhet för båda parter. Partneravtalet började att gälla 2024 och sträcker sig över en treårsperiod. Förutom nya aktiveringsmöjligheter innebär samarbetet att utbudet i arenornas kiosker och restauranger kommer att breddas ytterligare utifrån Coca-Cola i Sveriges breda produktportfölj. Med allt från läskedrycker till energi- och sportdrycker erbjuder den något för alla besökare i alla åldrar.

– Vi har många spännande planer som vi ser fram emot att kroka arm tillsammans med Got Event i, inte minst inom framtidens hållbara dryckeslösningar. Att Coca-Cola i Sverige nu kommer finnas på plats och erbjuda våra älskade drycker för besökarna på tre av västkustens största arenor känns självklart. Vi är mycket stolta över förtroendet, säger Mattias Bokvist, kommersiell direktör för Away from Home på Coca-Cola Europacific Partners Sverige.

Om Coca-Cola i Sverige

Coca-Cola AB ansvarar för marknadsföringen av några av världens mest kända varumärken av icke alkoholhaltiga drycker på den svenska marknaden. Varumärkena i vår svenska produktportfölj är Coca-Cola®, Fanta®, Sprite®, MER®, bonaqua®, Powerade® och Royal Bliss®. I Jordbro utanför Stockholm producerar Coca-Cola Europacific Partners Sverige AB cirka 1,4 miljoner liter dryck varje dag. Alla Coca-Cola i Sveriges PET-flaskor består av 100 procent återvunnen plast (avser ej flaskans kork och etikett som tillverkas av andra återvinningsbara material som återvinns) och är återvinningsbara.

Nyckelord

Kontakter

Länkar

Om oss

Got Event är Göteborgs Stads evenemangs- och arenabolag och driver några av Sveriges mest älskade arenor: Bravida Arena, Frölundaborg, Gamla Ullevi, Scandinavium, Valhallarinken, Ullevi, Valhallabadet, Valhalla IP och Valhalla Sporthallar. Starka varumärken som alla bidrar till att Göteborg upplevs som en attraktiv och spännande stad att bo i, att arbeta i och att besöka.

Vi arrangerar också - tillsammans med Svenska Ridsportförbundet - Gothenburg Horse Show som är en av världens främsta inomhustävlingar för ridsport.

Vi bedriver ett aktivt hållbarhetsarbete och allt vi gör genomsyras av hållbar utveckling. Vi är Miljödiplomerade enligt Svensk Miljöbas sedan 2004.

Varje år besöker cirka 2 miljoner människor ungefär 400 idrotts- och underhållningsevenemang på någon av våra arenor. Dessutom välkomnar vi årligen nästan en halv miljon badbesökare till Valhallabadet.

Bolaget omsätter cirka ungefär 200 miljoner kronor och vi är cirka 130 medarbetare som ger allt för att skapa bra förutsättningar för att genomföra evenemang i världsklass. Vi brukar säga att vi bidrar till att skapa magiska ögonblick!

Följ Got Event

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Got Event

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye