Enköpings kommun

Välkommen till pressträff om Måndagskväll i Skolparken

Dela

Tisdag den 18 juni klockan 16–18 på scenen i Skolparken hälsar vi media välkomna att träffa artister och medverkande under måndagskvällarna i juli.

I år startar måndagskvällarna 1 juli för att sedan fortsätta den 8:e, 15:e och 22:e juli. Underhållningen består av dans, sång och musik. På scenen tar såväl amatörer som professionella musiker plats. Publiken kommer att få se både nya och välkända talanger uppträda. Det blir musikstilar som reggae, jazz, och latinska toner. 

Trubaduren Gunnar Törngren kommer att sjunga svenska sånger och egna visor. Gruppen Palmfjords combo spelar jazz, Burundiska föreningen kommer att dansa afrikanska danser. Andra som uppträder på måndagskvällarna är Björn Hellman med Maistreet stompers, Street feet, Decibellas med flera.

Tisdag den 18 juni klockan 16–18 på scenen i Skolparken hälsar vi media välkomna att träffa artister och medverkande under måndagskvällarna i juli.

Tid och datum: Tisdag den 18 juni klockan 16–18.

Plats: Scenen i Skolparken, Enköping.

Kontakter

Bilder

Om oss

Enköping, Sveriges närmaste stad, är en av landets snabbast växande kommuner – mitt i Europas mest expansiva tillväxtområden. Här byggs nya verksamheter, nya stadsdelar växer fram och vi planerar för framtidens Enköping. I kommunen jobbar cirka 3 500 personer för att varje dag erbjuda välfärd och service till invånare, föreningar, företag och besökare.

Följ Enköpings kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Enköpings kommun

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye