Åklagarmyndigheten

En person begärd häktad för mord i Strömmensberg i Göteborg

Dela

Åklagare har i dag söndag begärt en ung person (under 18 år) häktad för mord i Strömmensberg i Göteborg i torsdags. Häktningsförhandling i ärendet kommer att hållas i Göteborgs tingsrätt i morgon måndag.

Tid för häktningsförhandlingen är ännu inte bestämd. Det är tingsrätten som beslutar om tider. 

Åklagaren kommer att finnas tillgänglig för en kort kommentar till resultatet av häktningsförhandlingen när förhandlingen har avslutats. Tid för häktningsförhandlingen samt tid för åklagarens tillgänglighet kommer att uppdateras i detta pressmeddelande under morgondagen. I övrigt lämnar åklagaren följande kommentar:

–  Vi utreder, som alltid, vilket motiv som finns för gärningen, om det kan finnas ytterligare medverkande, om det finns koppling till gängkonflikter eller koppling till andra brott men det är inget som vi kan kommentera ytterligare i nuläget, säger chefsåklagare Per-Erik Rinsell.

Åklagaren har inga ytterligare kommentarer och är inte tillgänglig för media innan häktningsförhandling hållits i ärendet.

Tingsrättens målnummer: B 12257-24.

Tidigare utskickat pressmeddelande i ärendet 5/7

__________________________________________

Åklagarmyndighetens presstjänst, 010-562 50 20

Nyckelord

Följ Åklagarmyndigheten

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Åklagarmyndigheten

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye