BranäsgruppenBranäsgruppen

Kungsberget utökar öppettiderna: Nu öppet alla dagar i veckan

Dela

Sommarsäsongen är i full gång och sedan några veckor tillbaka har Kungsberget haft helgöppet. Från och med imorgon är det möjligt för gästerna att besöka anläggningen alla dagar i veckan.

Med en lyckad premiärhelg på midsommarafton kan nu den som vill uppleva cykeläventyr alla dagar i veckan besöka Kungsberget.

– Det här är vår fjärde sommarsäsong och vi ser att intresset för att besöka oss ökar för varje år. Därför är vi glada att i år kunna möta våra gästers efterfrågan genom att öppna upp för alla dagar i veckan ända fram till 11 augusti, säger Johnny Jernqvist, Kommersiell platschef Kungsberget.

Den 11 augusti betyder inte slutet på sommarsäsongen i Kungsberget. Anläggningen håller helgöppet ända in på sensommaren med säsongsavslutning den 15 september.

Kungsleden fortsatt favorit

Det råder ingen tvekan om att det är Kungsleden som är gästernas favorit. Den gröna leden är för de flesta besökarna det självklara valet av cykelled.

– Vi har fått mycket positiv feedback från våra gäster som älskar Kungsleden för dess natursköna omgivningar och familjevänliga utformning.

Björnbusarnas naturstig, som inför sommaren fått en upprustning med en helt ny hinderbana där konstgjorda djur i verklig storlek är utplacerade och en gångbro är byggd över Lillån, har även visat sig vara populär bland besökarna.

– Den nya hinderbanan är särskilt omtyckt av barnfamiljer. Det är en rolig och lärorik aktivitet som kombinerar lek med naturupplevelser utöver cyklingen, tillägger Johnny Jernqvist.

Se alla öppettider för sommaren 2024 här: https://www.kungsberget.se/sommar/oppettider/

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Följ Branäsgruppen

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Branäsgruppen

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye