Moment Group

Golden Hits - Liveband Karaoke Nights med Stjärnspäckade Musiker

Dela

En unik karaokeupplevelse med Sveriges mest kända musiker

Golden Hits tar karaoke till nya höjder med vårt Liveband Karaoke-koncept, där du får chansen att sjunga dina favoritlåtar med ett liveband bestående av några av musikbranschens mest erkända musiker. Känn dig som en riktig pop- eller rockstjärna när du uppträder på scenen tillsammans med dessa proffs och njut av en adrenalinfylld kväll som slår vanlig karaoke med hästlängder.

Sjung med ett Stjärnspäckat Liveband

"The Golden Jukebox", kvällens liveband, består av några av landets mest eftertraktade musiker med erfarenheter från både svenska och internationella scener:

  • Oliwer Stenberg – Kapellmästare och pianist, känd för att ha grundat Stonemountain Orchestra och arbetat med artister som Anders Bagge, Nanne Grönvall och Tusse.
  • Zack Liljeberg – Trummisen som har turnerat internationellt och deltagit i Melodifestivalen 2023 med 'Tribe Friday'.
  • Niklas Myrbäck – Gitarristen med en gedigen bakgrund från Hollywoods musikscen, som även har spelat med bland andra Paul Rey och Cecilia Kallin.
  • Hampus Westin – Basisten som, trots sin unga ålder, redan delat scen med storheter som Chris Kläfford och Carola.

En upplevelse för alla

Oavsett om du är en rutinerad sångare, karaokeentusiast eller bara ute efter en rolig kväll med vänner, erbjuder Liveband Karaoke på Golden Hits en minnesvärd upplevelse. De professionella musikerna och vår karismatiska karaokevärd Deen, som är en erfaren och passionerad underhållare, guidar dig genom en kväll fylld av glädje, skratt och en upplevelse du sent kommer att glömma.

Perfekt för företagsevent och privata fester

För företag är detta ett utmärkt sätt att stärka teamkänslan och skapa en unik upplevelse för era anställda. En kväll med karaoke och liveband är också perfekt för födelsedagsfester eller en kväll ute med vänner, där alla kan släppa loss och ha kul tillsammans i en avslappnad och festlig miljö.

Boka din kväll nu

Liveband Karaoke är tillgängligt på utvalda torsdagar från september 2024 till mars 2025. Dörrarna öppnas kl. 18.30, och evenemanget pågår mellan kl. 19.30-21.30. För att säkra din plats, skicka en bokningsförfrågan: ange antal personer och önskad sittningstid till info@goldenhits.se.

Speldatum:

  • Premiär: Torsdag 26 september 2024
  • 24 oktober 2024
  • 21 november 2024
  • 30 januari 2025
  • 27 februari 2025
  • 27 mars 2025

Varför nöja dig med vanlig karaoke när du kan gå all in med Liveband Karaoke på Golden Hits? Upplev en kväll du sent kommer att glömma tillsammans med några av Sveriges mest talangfulla musiker!


Läs mer: https://goldenhits.se/liveband-karaoke/

Kontakter

Bilder

Länkar

Följ Moment Group

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Moment Group

Hamburger Börs har för avsikt att stänga verksamheten19.9.2024 06:00:12 CEST | Pressmeddelande

Det är med tungt hjärta vi meddelar att vi har för avsikt att stänga ner all verksamhet på Hamburger Börs, som senast sista december i år. Anledningen är att verksamheten drabbats hårt av det tuffa konjunkturläget och arenan har under en längre tid gått allt sämre. Därtill har förhandlingarna med hyresvärden varit fruktlösa när det gäller att omförhandla den förhållandevis höga hyresnivån. Trots flera försök att vända trenden fortsätter Hamburger Börs att vara olönsamt.

2Entertain välkomnar Lorensbergsteatern i Göteborg som familjens femte teaterarena23.8.2024 11:55:43 CEST | Pressmeddelande

2Entertain och Vicky Nöjesproduktion har, genom det gemensamma bolaget Oscarsteatern AB, ingått avtal om att förvärva legendariska Lorensbergsteatern i Göteborg. Lorensbergsteatern är en av Göteborgs främsta teaterscener vilket innebär ytterligare en spelplats för bolagens många framgångsrika teater- och musikalproduktioner. Tillträdet sker den 7 januari 2025 då Oscarsteatern AB tar över 100% av andelarna i KB Lorensbergsteatern.

Vicky Nöjesproduktion och 2Entertain förvärvar anrika Lorensbergsteatern i Göteborg22.8.2024 10:00:00 CEST | Pressmeddelande

Vicky Nöjesproduktion och 2Entertain har, genom det gemensamma bolaget Oscarsteatern AB, ingått avtal med Kulturtuben om att från den 7 januari 2025 ta över driften av legendariska Lorensbergsteatern i Göteborg. Tillgången till en av Göteborgs främsta teaterscener öppnar upp ytterligare en spelplats för Vicky Nöjesproduktions och 2Entertains många framgångsrika teater- och musikalproduktioner vilket förhoppningsvis blir till stor glädje för Göteborg och Västsverige.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye