Arla

Arla Familjefavoriter Humlan lanserar tre ekologiska nyheter

Dela

Nu utökar Arla Familjefavoriter det ekologiska Humlan-sortimentet med tre nya prisvärda produkter, en naturell cream cheese, en mjölk med längre hållbarhet och en riven ost – alla i större förpackning för att göra det enklare att välja ekologiska alternativ i mejerikylen. Nyheterna landar i matbutikerna vecka 37.

De nya medlemmarna i Humlan-familjen är ett viktigt steg för att göra det enklare och mer relevant för konsumenter att välja ekologiskt.

– Jag är så stolt över att vi breddar vårt Humlan- sortiment med fler goda och prisvärda ekologiska produkter för hela familjen! Bin och andra pollinerare är avgörande för vår matproduktion och den biologiska mångfalden. På ekologiska gårdar, där inga naturfrämmande bekämpningsmedel används, finns i genomsnitt 50 procent fler arter av växter och pollinerare. Med andra ord, när du väljer ekologiskt kan du bidra till att fler humlor och andra pollinerare kan göra sitt viktiga jobb, säger Julia Törnvall, ansvarig för Arla Familjefavoriter.

Om nyheterna

Humlan Cream Cheese är en frisk och krämig naturell Cream Cheese med 25 procent fett. Denna färskost är perfekt på din frukostbagel, i en riktigt god cheesecake eller i matlagningen. Humlan Cream Cheese är ekologisk och gjord på mjölk från ekologiska Arlagårdar.

Humlan Riven Ost är en krämig och gräddig riven ost för hela familjen som passar utmärkt i både kall och varm matlagning. Osten smakar lika gott till tacos och pasta, som på pizzan. Osten är KRAV-märkt och gjord på mjölk från svenska ekologiska Arlagårdar.

Humlan Mjölk har en härligt fyllig smak och är ett perfekt val till frukostflingorna, gröten eller som dryck till måltiden. Arla Familjefavoriter Humlan ekologisk mjölk med 1 procent fett har en längre hållbarhet och är en naturlig källa till bland annat protein, kalcium och vitamin B12. Mjölken är KRAV-märkt och gjord på 100 procent mjölk från svenska ekologiska Arlagårdar.

Nyckelord

Kontakter

Om oss

Arla – böndernas eget mejeri 

Arla är ett internationellt mejeriföretag och en kooperativ förening som ägs av cirka 8 000 mjölkbönder i Sverige, Danmark, Tyskland, Storbritannien, Belgien, Luxemburg och Nederländerna. Arla Sverige är hem åt klassiska varumärken som Arla Ko, Bregott, KESO® och Pucko. Arla är världens största producent av ekologiska mejeriprodukter och en av de starkaste aktörerna i den internationella mejerivärlden med försäljning i 146 länder. Arlas elva mejerier i Sverige köper 100 procent förnybar el och alla egna tunga transporter är fossilfria.

Följ Arla

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Arla

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye