Spoon vinner flera uppdrag för Göteborgs stad

Dela

Styr & Ställ, Masthuggskajen, grundskoleförvaltningen i Göteborg och Vårt Göteborg. Det är några av de uppdrag för Göteborgs stad som Spoon har vunnit på sistone.

Inom det ramavtal som Göteborgs stad tecknat med en rad byråer har Spoon Agency på sistone tagit hem hela fem uppdrag.

Senast vann byrån prestigeprojektet Masthuggskajen, ett omfattande kommunikationsprojekt som Spoon fått i uppdrag att sköta från strategisk planering till produktion och distribution.

– Det är väldigt roligt för oss på Spoon i Göteborg att vi får jobba med Göteborgs stad. Vi är ett dedikerat gäng som drivs av att skapa kommunikation som leder till positiv samhällsförändring. Vi vill bidra till ett bättre Göteborg och det här arbetet ger oss en möjlighet att göra just det, säger kundansvarig Agneta Löfgren.

Spoon var den enda byrå som fick skriva avtal med Göteborgs stad inom fem olika avtalsområden: redaktionell, produktionsbyrå och full service, skribenttjänster samt strategisk byrå.

– Det gör oss såklart extra stolta eftersom det visar på den bredd vi på Spoon besitter, säger Agneta Löfgren.

Spoons fem uppdrag för Göteborgs stad:

Masthuggskajen
Vid södra älvstranden i Göteborg håller den nya stadsdelen Masthuggskajen på att växa fram som en blandning av gammalt och nytt. Stadsdelen kommer att få hjälp med sitt kommunikationsarbete av Spoon. Uppdraget innefattar att planera, producera och publicera innehåll i flera kanaler, löpande kring olika projekt i området.

Styr & Ställ 
Sedan i våras har Spoon också uppdraget att skapa kommunikation för det kommunala cykeluthyrningsbolaget Styr & Ställ i Göteborg. Än så länge har Spoon skapat en kampanj i sociala medier som hjälpt till att boosta uthyrningen av cyklarna, och försäljningen av årskort har ökat med 11 % jämfört med föregående år.

Vårt Göteborg 
Ett annat uppdrag inom ramen för Göteborgs Stad är webbmagasinet Vårt Göteborg, som publicerar nyheter om Göteborg för alla göteborgare. Här hjälper Spoon till och producerar redaktionellt material på en daglig basis till vartgoteborg.se

Grundskoleförvaltningen i Göteborgs Stad 
Spoon har också fått uppdraget att hjälpa grundskoleförvaltningen med kommunikation i olika kanaler, bland annat producerar man film för sociala kanaler och stöttar med olika designuppdrag.

Cirkulär ekonomi – en vägledning
Inom området strategisk kommunikation ska Spoon hjälpa Inköps- och upphandlingsförvaltningen i processen att ta fram en vägledning för alla i staden hur de kan jobba mer cirkulärt med återbruk och återvinning.

Kontakter

Bilder

Spoon är en strategisk och kreativ byrå som använder redaktionella metoder och berättande för att skapa innehåll som engagerar, konverterar och bygger varumärken.

Spoon har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Oslo, Helsingfors och London. Vi är dessutom en del av den medarbetarägda byrågruppen People People People.

Besök vår hemsida

Följ Spoon

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Spoon

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye