XXL

XXLs nya varuhus i Växjö slår upp dörrarna på fredag – ännu mer fokus på skor och löparupplevelsen

Dela

På fredag den 27 september klockan 10.00, öppnar XXL sitt nya varuhus på Marketenterivägen 3 (K-Rautas tidigare lokaler) i Växjö. Den nya placeringen och ett uppdaterat varuhuskoncept kommer sätta kunden ännu mer i fokus. Växjövaruhuset har länge varit känt i hela landet som en destination för sport och friluftsartiklar generellt och löparskor specifikt. Skoavdelningen tillåts nu att uppta en ännu större andel av varuhuset, och kommer att fortsätta hålla Växjöborna i rörelse.

Närbild på nya XXL Växjö, nu med ännu mer fokus på skor och löparupplevelse.
Närbild på nya XXL Växjö, nu med ännu mer fokus på skor och löparupplevelse. Fotograf: Viktor Milonjić.

Besökarna kan förvänta sig en rejäl uppdatering där samtliga avdelningar har genomgått förändringar för att skapa en ny upplevelse. Sortimentet kommer att förbli ungefär detsamma men volymen av varor kommer att minska för att förbättra kundens flöde genom varuhuset och ge en bättre översikt av hela sortimentet. Det mer kompakta varuhuset ökar även personalens tillgänglighet, vilket ska göra det möjligt att ge kunderna bättre service och mer uppmärksamhet.

Vi ser fram emot att välkomna både nya och återkommande kunder till vårt nya varuhus i Växjö. Vi har funnits här sedan juni 2017 och det känns fint att kunna ge Växjöborna vår allra bästa varuhusupplevelse och vårt nya varuhuskoncept, säger Anders Lindblom, Sverigechef på XXL.

Jag hoppas att så många som möjligt kommer och firar med oss i helgen. Det kommer att hända mycket roligt för hela familjen. Jag har världens bästa team av medarbetare som står redo att visa er runt i lokalerna och bland varorna. Vi är alla så glada och stolta att få vara med om nästa etapp i XXLs resa och få erbjuda kunderna den här nya, bättre, upplevelsen hos oss, säger Christoffer Joelsson, Tillförordnad varuhuschef på XXL i Växjö.

Invigningen av det nya varuhuset uppmärksammas med flera aktiviteter och erbjudanden för alla kunder på plats. Under öppningsdagen och den efterföljande helgen bjuder vi in till en rad spännande aktiviteter i samarbete med utvalda leverantörer. Bland annat kommer Asics att finnas på plats för att visa senaste nyheterna i löpvärlden. Det kommer även att finnas möjlighet att utmana dig själv tillsammans med Wallride i olika tävlingar, och sist men inte minst kommer vi att tävla ut en komplett cykel till en lycklig besökare. Ett schema över aktiviteterna och tider för öppningsdagen och helgen kommer att finnas på plats.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Christoffer Joelsson, Tf Varuhuschef XXL Växjö.
Christoffer Joelsson, Tf Varuhuschef XXL Växjö.
Fotograf: Viktor Milonjić.
Ladda ned bild
XXL Växjö i full uppbyggnad inför nyöppning.
XXL Växjö i full uppbyggnad inför nyöppning.
Fotograf: Viktor Milonjić.
Ladda ned bild
Nya XXL Växjö några dagar innan invigning.
Nya XXL Växjö några dagar innan invigning.
Fotograf: Viktor Milonjić.
Ladda ned bild
XXL Växjö på drönarfoto.
XXL Växjö på drönarfoto.
Fotograf: Viktor Milonjić.
Ladda ned bild

Sports Unite All

XXL är ett börsnoterat bolag inom sport och friluftsliv med verksamhet i Norge, Sverige och Finland. Har över 80 butiker och är Nordens ledande sportbutik online.

XXL erbjuder välkända varumärken till lägsta priser och har samlat många aktiviteter under samma tak.

XXL har totalt 5 000 anställda och huvudkontor i Oslo. Vårt svenska servicekontor finns i Bromma i Stockholm.

Följ XXL

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från XXL

XXL och den brittiska detaljhandelsledaren Frasers Group avser att etablera ett strategiskt partnerskap4.6.2024 08:06:00 CEST | Pressmeddelande

Föreslaget samarbete kommer att innebära ömsesidigt fördelaktiga synergier mellan XXL ASA och Frasers Group inom områdena inköp, service och inköpsfinansiering. Samarbetet kommer at bygga och accelerera implementeringen av XXLs strategi ”Reset & Rethink” som lanserades sommaren 2023. XXL kommer att gynnas av den erfarenhet som Frasers Group har av sin Store Elevation-strategi, varumärkesrelationer samt tillgång till gruppens kontrollerade varumärken.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye