Ola Toresten blir ny COO hos Adlibris

Dela

Adlibris stärker upp sin organisation med den nya rollen Chief Operating Officer. Adlibris värvar Ola Toresten med gedigen erfarenhet av förändringsledning från roller som e-handelschef, CIO och affärsutvecklingschef på Akademibokhandeln och Bokus, CIO på Åhléns och nu senast som kommersiell chef på Early Bird. Ola kommer att bidra med expertis kring teknisk transformation, supply chain och affärsutveckling med kundupplevelsen i fokus.

Ola Toresten blir ny COO hos Adlibris
Ola Toresten blir ny COO hos Adlibris

Jag är väldigt glad över att ha kunnat locka Ola till Adlibris. Det här är en nyckelroll för Adlibris fortsatta tekniska transformation och för att vi ska bli ännu mer effektiva och kundfokuserade. Jag har jobbat med Ola som motpart under flera år och vet att han är riktigt vass och har fina ledaregenskaper. Med Ola på plats kommer vi att bli snabbare och än mer affärsorienterade och vi kommer att kunna accelerera den positiva försäljningstrend vi är inne i, säger Jonas Karlén, vd Adlibris.

Läs hela pressmeddelandet här:

Ola Toresten blir ny COO hos Adlibris

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Ola Toresten blir ny COO hos Adlibris
Ola Toresten blir ny COO hos Adlibris
Ladda ned bild

Länkar

Följ Adlibris

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Adlibris

Över 56 000 fjärdeklassare siktar på läsrekord i höst16.9.2024 08:12:41 CEST | Pressmeddelande

Nu inleds årets upplaga av Den stora läsutmaningen och över 2 400 svenska fjärdeklasser står redo att läsa hela hösten. Idag arrangeras även en invigningsceremoni i Rinkeby Folket Hus, där tävlingsledare Julia Wiberg och årets författare coachar eleverna för en höst fylld av läslust. Kulturminister Parisa Liljestrand, skolminister Lotta Edholm och Finlands undervisningsminister Anders Adlercreutz besöker en av de deltagande klasserna.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye