Nya EFN.se lanseras – med Finansmagasinet

Dela

Nya EFN.se lanseras under tisdagen och utökas då med EFN Finansmagasinet. 

Finansmagasinets chefredaktör Magnus Alselind.
Finansmagasinets chefredaktör Magnus Alselind. Foto: Veronica Kindblad

EFN Ekonomikanalen har under 2024 lanserat en rad nya program och poddar; nyhetsbevakning i EFN Direkt och Börslunch samt återkommande fördjupning bland annat i form av Börssurr (med Gabriel Mellqvist och Henrik Mitelman) och Världsekonomin (Katrine Kielos och Claes Måhlén). 

Nu kompletteras EFN Ekonomikanalen med Finansmagasinet på nya EFN.se.

Finansmagasinet erbjuder nyheter, analyser, reportage, intervjuer och krönikor – i text. 

– Journalistik är en fantastisk form för att sprida kunskap. Finansmagasinet kommer att informera läsarna om vad som hänt och betydelsen av det som sker, säger Magnus Alselind, chefredaktör för Finansmagasinet.

Textredaktionen består av nyhetsreportrar, reportageskribenter, analytiker, krönikörer samt fotografer och kommer att jobba tillsammans EFN Ekonomikanalen.

– Finansmagasinet kommer i kombination med våra fina tv-program och poddar att ge en helt ny upplevelse av EFN.se, säger Elin Nilsson, redaktionschef på EFN.

Leo Lagercrantz, publisher och ansvarig utgivare, vill lyfta upp EFN:s unika rikstäckning:

–  Precis som till EFN kommer vi i Finansmagasinet också att rapportera från våra viktiga lokalredaktioner runt om i Sverige. 

Finansmagasinet kommer även att finnas som e-tidning en gång i veckan.

Finansmagasinet erbjuder ekonomi- och finansnyheter samt analyser, reportage och intervjuer inom områden som börs, aktiemarknad, sparande och företagande. Finansmagasinet är en del av EFN, som drivs av en oberoende redaktion och ägs av Handelsbanken.

Nyckelord

Kontakter

Länkar

EFN Ekonomikanalen

EFN ​Ekonomikanalen sprider kunskap om ekonomi. Vi vänder oss till den ekonomiintresserade allmänheten. Våra inslag, texter och program är reklamfria och kostar ingenting att ta del av. Kanalen har utsetts till Sveriges bästa ekonomikanal fem år i rad, senast 2021. EFN Ekonomikanalen drivs av en oberoende redaktion och ägs av Handelsbanken.

Följ EFN Ekonomikanalen

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från EFN Ekonomikanalen

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye