Svenska Friidrottsförbundet

Svensk Friidrott och Craft går skilda vägar – ”Stark och vital partner”

Dela

Inget varar för evigt och nu har ett långt partnerskap mellan Svensk Friidrott och Craft kommit till vägs ände. Från och med årsskiftet har Svensk Friidrott en ny klädleverantör, men innan dess vill Svenska Friidrottsförbundet rikta ett stort tack till Craft för ett mycket gott och framgångsrikt samarbete genom åren.

- Craft har under en längre tid varit en stark och vital partner till Svensk Friidrott. Nu när partnerskapet närmar sig sitt slut vill jag passa på och tacka för ett utmärkt samarbete genom åren, dels gällande alla landslagskläder, dels avseende övriga kollektioner samt riktad sponsring av landslagsaktiva individer, säger Jan Larsson, marknadschef på Svensk Friidrott.

Sammantaget har Craft varit Svensk Friidrotts partner i tio år och det svenska landslaget har skördat stora framgångar i Crafts kläder.

Även Craft kan se tillbaka på ett mycket positivt och inspirerande samarbete. Managing Director Stefan Persson:

- Åren med Svensk Friidrott har varit fantastiska, både i form av resultat med mängder av medaljer i bagaget, men även ur ett varumärkesperspektiv. Vi på Craft vill därför passa på att tacka alla inblandade för tiden tillsammans och önska Svensk Friidrott ett stort lycka till i framtiden. 

Svensk Friidrott kommer inom kort att presentera sin nya officiella klädleverantör.

Kontakter

Följ Svenska Friidrottsförbundet

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Svenska Friidrottsförbundet

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye