Åklagarmyndigheten

Lägesrapport om dödsolycka på E18

Dela

En kort sammanfattning av den information som för närvarande kan lämnas.

En man är sedan cirka kl. 9.30 i dag söndag anhållen misstänkt för vållande till annans död, brott av normalgraden, för den olycka som inträffade natten till söndag på E18 norr om Stockholm.

Dödsorsaken är fortfarande inte klarlagd. Olika tekniska undersökningar har genomförts och utredningen fortsätter.

Ingen mer information kommer att kunna lämnas under söndagen. Ärendet leds av jouråklagare och kommer att tilldelas en ordinarie åklagare under måndagen. Presstjänsten har inte tillgång till några handlingar i ärendet.

Åklagarmyndighetens ärendenummer: AM-152516-24.

__________________________________________

Åklagarmyndighetens presstjänst, 010-562 50 20

Nyckelord

Följ Åklagarmyndigheten

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Åklagarmyndigheten

Pressinbjudan: Så arbetar åklagare med komplexa utredningar om allvarlig brottslighet och kriminell ekonomi14.10.2024 14:43:46 CEST | Pressmeddelande

Välkommen till ett medieseminarium där två åklagare inom Åklagarmyndighetens områdesteam mot allvarlig brottslighet och bedrägerier berättar hur de arbetar med ärenden som kräver särskild uthållighet. Bland annat redogör de för ett ärende om storskalig narkotikahantering, där en tidigare ostraffad kvinna användes av ett kriminellt nätverk gömt bakom krypterade applikationer.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye