Vision

Denise Wadhed från Haninge kan bli Årets skyddsombud 2024

Dela

Utmärkelsen Årets skyddsombud delas ut på Skyddsombudens dag den 23 oktober. Denise Wadhed, skyddsombud i Haninge kommun är en av tre nominerade som har gått till final i Årets skyddsombud. Den som får priset ska på ett målmedvetet och engagerat sätt ha arbetat för att skapa en bra arbetsmiljö.  

Denise har varit skyddsombud i ci tre år och har snabbt uppskattad i sin roll.

  • Med gott samarbete och en positiv inställning med tillsammans med arbetsgivaren har jag kunnat lyfta allas olika behov av en god arbetsmiljö oavsett yrkeskategorier på min arbetsplats säger Denise Wadhed.

De som nominerat lyfter att Denise är en naturlig person att vända sig till.

  • Jag har kunnat synliggöra alla tack vare ett gott samarbete säger Denise Wadhed.

Priset Årets skyddsombud delas ut av Tidningen Vision, på uppdrag av Visions förbundsstyrelse. Priset instiftades år 2020 där alla medlemmar i fackförbundet Vision har möjlighet att nominera skyddsombud, huvudskyddsombud och regionala skyddsombud till priset.

Juryn består av representanter från Visions förbundsstyrelse, Visions arbetsmiljögrupp, förbundets arbetsmiljöstrateg samt Tidningen Visions chefredaktör.

Läs gärna mer https://vision.se/tidningenvision/arkiv/2024/nyhet/denise-wadhed-ar-finalist-i-arets-skyddsombud-2024/

För mer information kontakta Denise Wadhed på telefonnummer 073 038 15 55

Nyckelord

Kontakter

Denise Wadhed 073 038 15 55

Bilder

Länkar

Visions medlemmar leder, utvecklar och administrerar välfärden och jobbar i kommuner, regioner, privata företag eller kyrkan. Många är också studenter med siktet inställt på arbete inom välfärden.

Våra 212 000 medlemmar finns inom tusentals olika yrken och bildar tillsammans ett värdefullt nätverk. Vi är en feministisk organisation, partipolitiskt obundna och ingår i TCO. 

Följ Vision

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Vision

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye