5 Star Wars inspelningsplatser på 12 timmar - följ kraften med GoEuro

Dela

En resplan som är ett måste för alla Star Wars fans där eller för par söker en annorlunda Alla Hjärtans Dag aktivitet... GoEuro har utformat en resplan som tar fans från London till 5 ikoniska inspelningsplatser runt om i landet - allt på bara 12 timmar.

För Star Wars fans som lider av abstinensbesvär efter Star Wars: The Last Jedi så har vi goda nyheter - Omio, resesöksajten för tåg, buss och flyg i Europa, har planerat en resa runt England med 8 stopp och 5 inspelningsplatser som tar fans av de ikoniska filmerna till nyckelmoment som tagit rum i de olika filmerna.

Scener filmade i England inkluderar Scarif, Naboo Forest, Yavin IV, The Resistance Base och Takodana. Genom att kombinera tåg och bussar som färdmedel så inkluderar denna dagsresa fem platser från filmerna så väl som mellanstopp i vackra Oxford och Newport. 

Scarif (London)

Påbörja sökandet i London. Canary Wharf tunnelbanestation verkade som inspelningsplats för imperiets säkerhetskomplex på Scarif. Rulltrapporna och säkerhetsdörrarna i glas designades av den kände arkitekten Norman Foster och ses först och främst i Rouge One.

Naboo Forest (Whippendell Woods) - 19 minuters tågresa 

Byt ut er magnifika vy över floden Themsen för en snabb tågresa till Watford, där du kan beskåda Naboo Forest - även känd som Whippendell Woods för icke Star Wars-fans. Du kommer känna igen skogen som platsen för det första mötet mellan Qui-Gon Jinn och Obi-Wan Kenobi med Jar Jar Binks.

Yavin IV (RAF Cardington, Bedford) – 2 timmars tågresa

Efter ha följt Jar Jars fotspår, undvik den mörka sidan och bege dig mot Bedford. Här reser du till RAF (engelska flygvapnet) Cardingan och följer rebellernas väg vid rebellbashangaren av Yavin IV. Shed 1 användes i Ep.IV och Shed 2 syntes i Rouge One.

Mellanstopp: Bedford till Oxford - 2 timmar och 15 minuter med buss

Efter alla gamla minnen kommer du nog behöva lite tid för att reflektera. Ta en buss genom den fridfulla stade Oxford innan du påbörjar ditt nästa äventyr. Här kan du vandra igenom de historiska gatorna och fokusera dig inför ditt nästa steg på resan.

The Resistance Base (Newbury) - 1 timme och 10 minuter med buss

En snabb bussresa till Newbury kommer ta dig tillbaka till händelsernas s centrum. Vid RAF Greenham Common så kan du leka runt med oanvända missiler som utgjorde bakgrunden för resistans basen. Det finns även en fin golfklubb nära ifall du skulle behöva en paus från allt Star Wars relaterat!

Takodana (Forest of Dean) - 4 timmar och 38 minuter med buss 

Er nästa Star Wars inspelningsplats innebär en något längre resa; the Forrest of Dean är bakgrunden till de episka skogsscenerna i Ep.VIII på ytan av Takodana. Detta är även där Rey blev tillfångatagen av Kylo Ren, så försök att inte komma vilse i skogen.

Mellanstopp: Forest of Dean till Newport - 59 minuter med buss

Gör ett kort stopp i Newport; du förtjänar att slappna av efter ett sådant episkt äventyr. Du är nästan på slutet av din resa, så varför inte besöka en romersk fästning eller den antika amfiteatern innan du åker tillbaka till London?

Tillbaka till London - 1 timme och 54 minuter med tåg

Slutligen, nu måste du välja mellan den mörka sidan eller den ljusa. Använd din sceniska tågresa tillbaka till London för att tämja kraften från insidan. Eller, så kan du bara unna dig en öl, några snacks och ta en välförtjänt tupplur.

Bilder

Länkar

Om

GoEuro Corp.GoEuro är en reseplattform som gör det möjligt för kunder att hitta och boka tåg, bussar och flyg över hela Europa. Genom att samarbeta med över 500 europeiska transport operatörer, revolutionerar GoEuro reseplanering upplevelsen, ger kunderna fler valmöjligheter, genomskinlig prissättning och enklare bokning.

GoEuro gör det möjligt för resenärer att söka efter vilken plats som helst, inklusive städer, städer och byar, som visar de bästa möjliga transport kombinationerna, samtidigt som man eliminerar behovet av att besöka flera webbplatser för att planera hela resan. Med GoEuro är reseplanering enkel, flexibel och personlig.

Resan startar sitt huvudkontor i Berlin med över 200 anställda från mer än 40 olika länder. Den senaste finansieringsrundan på totalt 70 miljoner dollar, ledd av Silver Lake Kraftwerk och Kleiner Perkins Caufield & Byers, meddelades i oktober 2016.
 
Presskontakt:
Lisa Weiertz
lisa.weiertz@goeuro.com

Följ GoEuro Corp.

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från GoEuro Corp.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum