AF Gruppen Sverige

AF Gruppen bygger Storebukta för Solon Eiendom

Dela

AF Gruppen har ingått avtal med Solon Eiendom om att bygga Storebukta, ett bostadsprojekt bestående av 80 bostäder i Kolbotn.

Storebukta består av 67 lägenheter uppdelade i två byggnader med underliggande källare och tretton radhus. Projektet är centralt beläget i Kolbotn centrum i Oppegårds kommun.

Projektet genomförs som ett totalt entreprenadkontrakt och kommer att ha ett värde på cirka 240 MNOK ex. moms. Projektet har redan sålt bra och projekteringen startar omedelbart. Uppstartsbygge planeras från Q3 2018. Slutförande förväntas Q3 2020.

- Storbukta är centralt beläget i Kolbotn med kort gångavstånd till torget och tågstationen. Solon Eiendom är en ny kund för AF Gruppen. Vi ser fram emot att arbeta med dem för att bygga attraktiva lägenheter och radhus i ett populärt bostadsområde, säger Morten Grongstad, vd för AF Gruppen.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

AF Gruppen Sverige
AF Gruppen Sverige
Theres Svenssons gata 9
417 55 Göteborg

031-762 40 00http://www.afgruppen.se

AF Gruppen Sverige bygger bostäder, lokaler och anläggningar samt utvecklar egna projekt. Vi bygger för att påverka framtiden och skapa hållbara lösningar för människor, miljö och samhälle.

Vi är en del av AF Gruppen, en av Norges största entreprenör- och industrikoncerner med 3800 medarbetare i Norge, Sverige, Kina, Storbritannien och Litauen. Verksamheten i AF Gruppen omfattar Projektutveckling, Bygg, Anläggning, Miljö, Energi och Offshore. Bolaget omsätter 13,7 miljarder NKR (2017) och är noterat på Oslo Børs.

www.afgruppen.se

Följ AF Gruppen Sverige

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från AF Gruppen Sverige

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum