Schibsted

Amie Bramme Sey ny kolumnist på Aftonbladet

Dela

Hon är redan en stark Aftonbladet-profil. Bekant från framför allt Aftonbladet Morgon men också som programledare för Aftonbladets Svenska Hjältar-gala. Dessutom finalist och deltagare i SVT:s ”På Spåret”. Nu blir Amie Bramme Seys röst på Aftonbladet ännu starkare – i morgon gör hon premiär som fast kolumnist.

Amie Bramme Sey på Svenska Hjältar-galan i december.
Amie Bramme Sey på Svenska Hjältar-galan i december.

Amie Bramme Sey har jobbat med en lång rad projekt, frågor och program på Aftonbladet sedan hon började 2015. Hon medverkar i populära programmet “Oj, vilken vecka”, har varit galareporter på Nobelfesten och var som reporter en central del i valsatsningen ”Första gången”, som fokuserade på förstagångsväljarnas stora frågor inför riksdagsvalet 2018.

– Amie är en person som med sin spännvidd, sitt perspektiv och sin förmåga att hantera alla medieuttryck passar perfekt i ett modernt, digitalt mediehus. Det blir väldigt spännande att nu också följa henne som kolumnist, säger Aftonbladets redaktionschef Karin Schmidt Hellsing.

Den första kolumnen från Amie Bramme Sey publiceras tisdagen den 19 februari och hon hoppas kunna bli den röst hon i dag tycker saknas inom svensk journalistik.

– Den målgrupp som jag både representerar och når ut till bär på viktiga erfarenheter av samhället som ofta hamnar i skymundan. Journalistiken ska spegla det svenska samhället, men när man kikar utanför mediehusen möts man av en mångfald som sällan återfinns på redaktionerna. Aftonbladet är en perfekt plattform att nå ut till folk över hela landet för att diskutera, mötas och – hur klyschigt det än låter – lära oss av varandra, säger Amie Bramme Sey.

 
För ytterligare information, vänligen kontakta:
Karin Schmidt Hellsing, redaktionschef. Tel: 070-162 24 59. E-post: karin.schmidt.hellsing@aftonbladet.se.
Amie Bramme Sey, programledare och kolumnist. Tel: 070-162 25 78. E-post: amie.brammesey@aftonbladet.se
Eric Rosén, Associate Editor. Tel: 070-474 22 51. E-post:eric.rosen@aftonbladet.se.
 

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Amie Bramme Sey på Svenska Hjältar-galan i december.
Amie Bramme Sey på Svenska Hjältar-galan i december.
Ladda ned bild
Amie Bramme Sey är ny fast kolumnist på Aftonbladet.
Amie Bramme Sey är ny fast kolumnist på Aftonbladet.
Ladda ned bild

Om

Schibsted
Schibsted
Västra Järnvägsgatan 21
111 64 Stockholm

08 - 725 25 00https://www.schibsted.com

Följ Schibsted

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Schibsted

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum