Göteborg & Co AB

Andrea Hartmann Jovell lämnar sin tjänst som marknad- och kommunikationschef

Dela

Andrea Jovell lämnar posten som marknad- och kommunikationschef för Göteborg & Co. Andrea kommer att återgå till egen verksamhet i företaget Vidunderlig kommunikation.

Andrea Hartmann Jovell
Andrea Hartmann Jovell

Andrea har ansvarat för 30 medarbetare på avdelningen Marknad & Kommunikation med Inhouse, Team PR/journalistkontakter och Besöksservice med turistbyrån. Andrea har ingått i ledningsgruppen för Göteborg & Co samt ledningsgrupp kommunikation för Göteborgs Stad och ledningsgrupp kommunikation för Stadshus AB, lett Göteborg & Co:s samverkansgrupp Marknad & Kommunikation med näringslivet och ansvarat för Göteborgsregionens marknadsnätverk.
Vidare har Andrea varit vice ordförande för Swedish Destinations Managing Organisations, varit drivande i marknadsnätverket storstadssamarbetet, ingått i styrgruppen för Svensk designexport på Svenska Institutet, medverkat i utvecklingen av Sverigevarumärket med Visit Sweden samt varit ordförande för Nyföretagarcentrum Göteborgsregionen. 

– Andrea Hartmann Jovell har under sin tid som chef för Marknad & Kommunikation ansvarat för marknadsföringen av besöksnäringen och destination Göteborg, samt ansvarat för bolagskommunikation och internkommunikation. Hon har under sina fyra år bidragit till ett starkt besöksnärings-Göteborg. Det har varit mycket spännande och lärorikt att arbeta tillsammans med Andrea och vi önskar henne varmt lycka till med sitt företagande, säger Peter Grönberg VD Göteborg & Co.

– Jag är stolt över att vi skapat ett sånt intresse för Göteborg även i tider av pandemi, en attraktiv destination som förstår vad hållbarhet betyder. Tillsammans med alla grymma aktörer och kollegor är jag glad och tacksam att ha varit en del av Göteborg som världens mest hållbara destination. Nu ser jag fram emot nya uppdrag i eget företagande, säger Andrea.

Andrea Hartmann Jovell lämnar sin tjänst den 1 april.

Kontakter

Bilder

Andrea Hartmann Jovell
Andrea Hartmann Jovell
Ladda ned bild

Om

Göteborg & Co AB
Göteborg & Co AB
Box 29
401 20 Göteborg

+46 (0)31-368 40 00http://goteborgco.se

Göteborg & Co:s mål är att få fler att upptäcka och välja Göteborg.
Bolagets uppdrag är att i bred samverkan leda och driva utvecklingen av Göteborg som hållbar destination, så att alla som lever och verkar här gynnas av en växande besöksnäring.

Göteborg & Co är moderbolag i klustret Turism,Kultur & Evenemang där Liseberg, Got Event och Göteborgs Stadsteater ingår. Göteborg & Co är en del av Göteborgs Stad.

Ladda ner bilder från vår mediabank.

Följ Göteborg & Co AB

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Göteborg & Co AB

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum