Lidl Sverige

Apelsinjuice från Lidl är bäst i test

Dela
Lidl Sverige fortsätter att skörda framgångar i oberoende smak- och kvalitetstester. I Aftonbladets stora test av juicer ”knockade Lidls egen juice testpatrullens smaklökar totalt” – något som resulterade i att Lidl kammade hem en förstaplats och fem av fem plus.

När Aftonbladet Plus smakpanel testar tolv olika apelsinjuicer utan tillsatser utnämndes Lidls egen Solevita färskpressad apelsinjuice med fruktkött till testvinnare. Enligt testet vann apelsinjuicen från Lidl med hästlängder. Med fina omdömen som ”En stabil apelsinjuice som kickar helt rätt” och ”Här har de 15 apelsinerna som utgör en liter juice gift sig till en underbar allians i juicevärlden” tog Lidls apelsinjuice förstaplatsen i Aftonbladets test.

– Vi är oerhört stolta över de fina omdömena och att vår egen Solevita färskpressad apelsinjuice placerar sig på en förstaplats. Genom dessa oberoende tester fortsätter vi visa att mat av hög kvalitet inte behöver gräva ett djupt hål i plånboken men framför allt att vi erbjuder högsta kvalitet till branschens bästa pris, säger Robert Stekovic, kommersiell direktör på Lidl Sverige.

Lidls Solevita färskpressad apelsinjuice med fruktkött innehåller apelsiner från EU, kostar 25:90 kronor för en liter, och finns i alla Lidl-butiker i Sverige.

Nyckelord

Kontakter

Vid övriga frågor (kundtjänst)

http://www.lidl.se

Tel:020-190 80 70

Bilder

Om

Lidl Sveriges första butiker slog upp dörrarna i september 2003 och sen dess har vi utmanat marknaden. Idag har vi vuxit till en dagligvarukedja att räkna med, med 204 butiker i Sverige från Trelleborg i söder till Boden i norr. Sammanlagt arbetar drygt 5000 personer på Lidl Sverige. Vårt huvudkontor ligger i Barkarbystaden i Järfälla kommun och vi har tre centrallager belägna i Halmstad, Rosersberg och Örebro. Lidl har fyra fastighetskontor som är placerade i Stockholm, Göteborg, Örebro och Malmö.

Följ Lidl Sverige

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Lidl Sverige

Lidl Sverige förlänger och utökar prissänkningarna till 270 varor – över 10% av sortimentet får sänkt och fryst pris24.5.2023 14:00:00 CEST | Pressmeddelande

Lidl Sverige förlänger sitt initiativ att sänka och frysa priserna på en rad livsmedel till åtminstone sista juni. Dessutom adderas ytterligare livsmedel till listan inom ramen för prissänkningsinitiativet – från och med första juni sänks priset på ytterligare ett 50-tal populära varor som ofta återfinns på midsommarborden. Totalt omfattar listan med varor som fått sänkt och fryst pris nu över 270 varor sedan prisinitiativet lanserades i mars, vilket är mer än var tionde vara i hela sortimentet i Lidls butiker.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum