Apollo

Apollo och Radisson utvecklar samarbetet på nordisk nivå!

Dela

Apollo och Radisson Hotel Group har länge samarbetat runt om i världen. Flera koncepthotell inom Apollo Mondo finns just på Radisson hotell, utvalda för sin kvalitet och höga kundnöjdhet. I sommar utökas samarbetet strategiskt inom Norden. Utvalda Radisson-hotell med citylägen med rättvisa åt stadens puls lyfts nu fram inom Apollos portfölj som perfekta för en storstadssemester.

 Vi är oerhört glada över vårt nya samarbete med Apollo i sommar, på utvalda Radisson Blu-hotell i Norge, Sverige och Danmark. Vi ser fram emot att välkomna Apollos gäster - både familjer med barn, sportentusiaster, kulturälskare och andra som vill ha en trevlig semester i Norden den här sommaren. För oss räknas varje ögonblick och vi lovar att Apollos gäster kommer få en speciell upplevelse när de väljer att bo hos oss, säger Anette Ravn Jensen, Area Director of Sales Nordics på Radisson Hotel Group.

Med start 11 juli trafikerar även Apollos egna flygbolag Novair flygsträckan Oslo – Köpenhamn och Bergen – Aalborg, så att semestersugna danskar och norrmän kan köpa färdiga paket med både hotell och flyg, likt en charterpaketering, som vanligtvis brukar gå till varmare breddgrader.

I tillägg till samarbetet kommer delar av Apollos hotellkoncept Apollo Mondo att gästspela på utvalda Radisson-hotell runt om i Norden. Här får gästerna en fläkt av Mondo konceptet med yoga, gruppträning, träning utomhus, löprundor och Club Polly & Mino - allt med Apollos utbildade instruktörer och personal. 

 Flera av våra Mondo hotell runt i världen finns just inom Radisson-kedjan. Vi har en mycket positiv erfarenhet av samarbetet som nu utvecklas på nordisk nivå. Att genom samarbetet kunna erbjuda hotell perfekta för alla de som vill ha en citysemester känns extra roligt nu när vi i tillägg till läget och hotellkvaliteten kan erbjuda ett aktivitetsprogram influerat av vårt Apollo Mondo koncept. För att skapa en extra semesterkänsla för de som väljer att semestra i storstäderna så gästspelar delar av Apollo Mondo konceptet med träning, yoga och barnklubb hela sommaren, säger Nina Hornewall, Commercial Director på Apollo

I Norden finns ca 60 hotell inom Radisson Hotel Group

Sju av dessa finns nu inom Apollos portfölj:

Radisson Blu Scandinavia, Göteborg

Radisson Blu Limfjord Hotel, Aalborg

Radisson Blu Scandinavia Copenhagen

Radissom Blu Scandinavia Hotel Aarhus

Radisson Blu Hotel Tromsö

Radisson Blu Royal Hotel Bergen

Radisson Blu Scandinavia Hotel Oslo

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Länkar

Om

Apollo
Apollo
Ynglingagatan 2
113 47 Stockholm

0771-37 37 37https://www.apollo.se/

Apollo är en av Nordens ledande researrangörer med uppåt 500 medarbetare och en miljon resenärer årligen. Med oss kan kunder resa till hela världen, oavsett om de vill åka på en avslappnande sol- och badsemester, ta en träningsvecka i värmen eller spendera en weekend i någon spännande storstad. Vi arrangerar charterresor, träningsresor, cityresor och kryssningar och erbjuder dessutom säker bokning av flyg och hotell separat om kunden föredrar att själv sätta ihop sin resa.

Apollo bildar tillsammans med flygbolaget Novair, specialistarrangörerna Golf PlaisirLime Travel och Xtravelsamt sportresorten Playitas, gruppen DER Touristik Nordic AB. Vi är sedan 2015 del av den privatägda tyska koncernen REWE med över 300 000 medarbetare. Apollo arbetar aktivt för hållbartresande och socialt ansvar och vi samarbetar med SOS Barnbyar, Ecpat, SOK (Sveriges Olympiska Kommitté). Apollo är Travelife-certifierade sedan 2015. www.apollo.se

Följ Apollo

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Apollo

Nyhet! Apollo öppnar byn Plakias på Kreta – för familjer och Greklandsälskare25.2.2021 08:00:00 CETPressmeddelande

Sommaren 2021 lanserar Apollo ytterligare ett resmål på Kreta, byn Plakias på sydkusten vid Libyska havet. Plakias är småskaligt och charmigt och bjuder in till stora naturupplevelser; karga berg och djupa raviner kantade av olivlundar, lummiga pinjeskogar och ett azurblått hav. Här inviger Apollo också ett helt nybyggt hotell, Alegria, ett nytillskott i Apollos populära portfölj av familjehotell, Mondo Family.

Apollo lanserar sitt andra Mondo Boutique – det autentiska designhotellet21.1.2021 08:00:00 CETPressmeddelande

Nu öppnar Apollo sitt andra Mondo Boutique-hotell Porto Plomari på ön Lesvos i Grekland. Hotellet vänder sig till medvetna livsnjutare som söker något mer än bara ett bra designhotell. Här står helheten i fokus: estetik och design, gastronomi, träning och yoga. Hotellkonceptet genomsyras dessutom av närheten till det lokala – gästerna ska kunna se, känna, lukta och smaka var i världen de befinner sig.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum