Apollo

Apollo och Radisson utvecklar samarbetet på nordisk nivå!

Dela

Apollo och Radisson Hotel Group har länge samarbetat runt om i världen. Flera koncepthotell inom Apollo Mondo finns just på Radisson hotell, utvalda för sin kvalitet och höga kundnöjdhet. I sommar utökas samarbetet strategiskt inom Norden. Utvalda Radisson-hotell med citylägen med rättvisa åt stadens puls lyfts nu fram inom Apollos portfölj som perfekta för en storstadssemester.

 Vi är oerhört glada över vårt nya samarbete med Apollo i sommar, på utvalda Radisson Blu-hotell i Norge, Sverige och Danmark. Vi ser fram emot att välkomna Apollos gäster - både familjer med barn, sportentusiaster, kulturälskare och andra som vill ha en trevlig semester i Norden den här sommaren. För oss räknas varje ögonblick och vi lovar att Apollos gäster kommer få en speciell upplevelse när de väljer att bo hos oss, säger Anette Ravn Jensen, Area Director of Sales Nordics på Radisson Hotel Group.

Med start 11 juli trafikerar även Apollos egna flygbolag Novair flygsträckan Oslo – Köpenhamn och Bergen – Aalborg, så att semestersugna danskar och norrmän kan köpa färdiga paket med både hotell och flyg, likt en charterpaketering, som vanligtvis brukar gå till varmare breddgrader.

I tillägg till samarbetet kommer delar av Apollos hotellkoncept Apollo Mondo att gästspela på utvalda Radisson-hotell runt om i Norden. Här får gästerna en fläkt av Mondo konceptet med yoga, gruppträning, träning utomhus, löprundor och Club Polly & Mino - allt med Apollos utbildade instruktörer och personal. 

 Flera av våra Mondo hotell runt i världen finns just inom Radisson-kedjan. Vi har en mycket positiv erfarenhet av samarbetet som nu utvecklas på nordisk nivå. Att genom samarbetet kunna erbjuda hotell perfekta för alla de som vill ha en citysemester känns extra roligt nu när vi i tillägg till läget och hotellkvaliteten kan erbjuda ett aktivitetsprogram influerat av vårt Apollo Mondo koncept. För att skapa en extra semesterkänsla för de som väljer att semestra i storstäderna så gästspelar delar av Apollo Mondo konceptet med träning, yoga och barnklubb hela sommaren, säger Nina Hornewall, Commercial Director på Apollo

I Norden finns ca 60 hotell inom Radisson Hotel Group

Sju av dessa finns nu inom Apollos portfölj:

Radisson Blu Scandinavia, Göteborg

Radisson Blu Limfjord Hotel, Aalborg

Radisson Blu Scandinavia Copenhagen

Radissom Blu Scandinavia Hotel Aarhus

Radisson Blu Hotel Tromsö

Radisson Blu Royal Hotel Bergen

Radisson Blu Scandinavia Hotel Oslo

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Länkar

Om

Apollo
Apollo
Ynglingagatan 2
113 47 Stockholm

0771-37 37 37https://www.apollo.se/

Apollo är en av Nordens ledande researrangörer med uppåt 500 medarbetare och en miljon resenärer årligen. Med oss kan kunder resa till hela världen, oavsett om de vill åka på en avslappnande sol- och badsemester, ta en träningsvecka i värmen eller spendera en weekend i någon spännande storstad. Vi arrangerar charterresor, träningsresor, cityresor och kryssningar och erbjuder dessutom säker bokning av flyg och hotell separat om kunden föredrar att själv sätta ihop sin resa.

Apollo bildar tillsammans med flygbolaget Novair, specialistarrangörerna Golf PlaisirLime Travel och Xtravelsamt sportresorten Playitas, gruppen DER Touristik Nordic AB. Vi är sedan 2015 del av den privatägda tyska koncernen REWE med över 300 000 medarbetare. Apollo arbetar aktivt för hållbartresande och socialt ansvar och vi samarbetar med SOS Barnbyar, Ecpat, SOK (Sveriges Olympiska Kommitté). Apollo är Travelife-certifierade sedan 2015. www.apollo.se

Följ Apollo

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Apollo

Apollo bjuder på Covid-19-test till alla kunder!26.8.2020 07:02:00 CESTPressmeddelande

En del länder kräver nu att resenärer kan visa upp att de inte har en pågående Covid-19 infektion (så kallad PCR-test) för att få resa in i landet. Men att PCR-testa sig är kostsamt och som resenär kan det vara svårt att hitta tid för provtagning och hinna få svar innan avresa. Därför ser nu Apollo tillsammans med partnern Vårdkuriren till att alla Apollos resenärer till berörda länder får testa sig och garanteras svar i tid inför avresa.

Apollo fortsätter satsa i Norden – öppnar sitt första Mondo Local-hotell27.5.2020 07:03:00 CESTPressmeddelande

Idag lanserar Apollo Nordens första Mondo Local-hotell i samarbete med Hooks Herrgård i Småland. I hotellkonceptet Mondo Local samlas Apollos hotell med lokal förankring och ett personligt ägarengagemang. Researrangören har tidigare denna månad presenterat flera satsningar i Norden - först ut etablerades Apollo Sports på den svenska marknaden och för cirka en vecka sedan lanserades det första familjehotellet, Apollo Mondo Family, Riviera Strand i Båstad.

Apollo öppnar sitt första koncepthotell i Norden: Apollo Mondo Family i Båstad15.5.2020 09:34:01 CESTPressmeddelande

Idag lanserar Apollo sitt allra första Apollo Mondo Family hotell i Norden, i samarbete med Hotel Riviera Strand - en del av Gram Hotels. Hotellet blir en del av Apollos familjekoncept. Detta är andra steget i en långsiktig strategi för att etablera semesterupplevelser inom Norden. Redan förra veckan släppte researrangören nyheten om Apollo Sports etablering i Sverige. Fler nordiska nyheter kommer att presenteras inom kort.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum