Apollo

Apollo satsar på resor från Norrland i sommar – öppnar flera linjer till Medelhavet

Dela

Nu lanserar Apollo flera nya rutter till svenskarnas favoritresmål kring Medelhavet. Från Luleå går direktflyg till Cypern, Kroatien och Rhodos, och Sundsvall får direktflyg till greklandsfavoriten Kreta. Apollo erbjuder sedan tidigare även direktflyg till Kreta från Skellefteå.

 Det känns fantastiskt kul att återigen kunna erbjuda direktflyg från fler delar av Sverige, inte bara från de största flygplatserna, säger Apollos VD Leif Vase Larsen.

Efter ett år med få glada nyheter för den som längtar efter semester vid Medelhavet kommer äntligen Apollo med sådana. Från juni till oktober kommer Apollo flyga soltörstande norrlänningar till de populäraste destinationerna kring Medelhavet. På såväl Rhodos som KretaKroatien och på Cypern återfinns Apollos familjefavoriter Apollo Mondo Family där hela familjen kan njuta av semestern. Här finns också flera av Apollos omtyckta Apollo Mondo Local-hotell där du kommer nära det lokala livet på destinationen, tillsammans med hotellägare som värnar lite extra om sina gäster.

 Såväl Luleå som Sundsvall är starka Apollofästen så jag gläds mycket åt att vi kan ge såväl våra återkommande kunder som nya en smidig start på sin sommarsemester, säger Leif Vase Larsen

Apollo kommer flyga respektive rutt enligt nedan:

Luleå – Larnaca (Cypern)                          11/6 - 1/10
Luleå – Split (Kroatien)                              12/6 - 2/10
Luleå – Rhodos (Grekland)                        13/6 - 3/10
Sundsvall – Chania (Kreta, Grekland)       17/6 - 7/10
Skellefteå – Chania (Kreta, Grekland)       14/8 – 4/9

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Länkar

Om

Apollo
Apollo
Ynglingagatan 2
113 47 Stockholm

0771-37 37 37https://www.apollo.se/

Apollo är en av Nordens ledande researrangörer med uppåt 500 medarbetare och en miljon resenärer årligen. Med oss kan kunder resa till hela världen, oavsett om de vill åka på en avslappnande sol- och badsemester, ta en träningsvecka i värmen eller spendera en weekend i någon spännande storstad. Vi arrangerar charterresor, träningsresor, cityresor och kryssningar och erbjuder dessutom säker bokning av flyg och hotell separat om kunden föredrar att själv sätta ihop sin resa.

Apollo bildar tillsammans med flygbolaget Novair, specialistarrangörerna Golf PlaisirLime Travel och Xtravel samt sportresorten Playitas, gruppen DER Touristik Nordic AB. Vi är sedan 2015 del av den privatägda tyska koncernen REWE med över 300 000 medarbetare. Apollo arbetar aktivt för hållbartresande och socialt ansvar och vi samarbetar med SOS Barnbyar, Ecpat, SOK (Sveriges Olympiska Kommitté). Apollo är Travelife-certifierade sedan 2015. www.apollo.se

Följ Apollo

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Apollo

Apollo utökar sitt hemesterbjudande i Norden med nya hotell på flera nya platser runt om i Sverige, Norge och Danmark20.5.2021 08:00:00 CEST | Pressmeddelande

Under våren 2020 lanserade Apollo sin stora semestersatsning i Norden. Satsningen blev en stor succé och tusentals kunder semestrade med Apollo på hemmaplan. Både denna vinter och inför sommaren 2021 har arbetet med att skapa minnesvärda semesterupplevelser fortsatt och till sommaren adderas ett flertal hotellpärlor till Apollos nordiska program.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum