Apollo

Apollos hotellerbjudande utökas med världens snabbast växande sport – padel

Dela

Padel fortsätter att växa explosionsartat och 2020 testade mer än en halv miljon svenskar sporten. Apollo fortsätter sin strategiska satsning på sport och aktiv livsstil och bland annat görs det nu enklare att spela padel utomlands. Inför sommarsäsongen 2021 lanseras flera hotellnyheter som alla har utrustats med padelbanor.

- Som Nordens största arrangör av träningsresor är det självklart att en så populär sport som padel inkluderas i vårt utbud. Vi har redan nu stor efterfrågan på våra särskilda padelveckor då vi erbjuder banor och instruktörer utan extra kostnad, säger Daniel Giray, nordisk sportchef på Apollo.

Fler hotell med padelmöjligheter är på väg och redan i sommar kommer särskilda padelveckor att arrangeras, bland annat i Grekland. Under dessa veckor kommer padelinstruktörer att finnas på plats för coachning i padel utan extra avgift. Alla träningsevents, specialveckor och särskilda sportarrangemang finns i Apollo Sports nordiska träningskalender.

Padel rankas idag som världens snabbast växande sport. Såväl antalet utövare som antalet padelbanor har ökat rekordsnabbt, inte minst i Sverige. Padel påminner mycket om tennis med ett liknande regelverk, men anses både lättare och mer socialt. Ytan för en padelbana är också endast en tredjedel av en tennisbana vilket förenklar etableringen av nya banor.

- Våra nya sporthotell, Sivota Retreat- powered by Playitas i Sivota och Porto Myrina – powered by Playitas på Limnos liksom vårt nya boutiquehotell på Lesvos, Mondo Boutique, Porto Plomari, är några exempel på hotell med nytillkomna padelmöjligheter. Dessa är perfekta hotell för att kombinera en härlig medelhavsupplevelse med intensiva timmar på padelbanan, säger Nina Hornewall, kommersiell direktör i Apollo.

Läs mer på apollosports.se

Här hittar du några av Apollos hotell med padel:

Sivota Retreat – powered by Playitas
Porto Myrina – powered by Playitas
Mondo Boutique Porto Plomari – Lesvos
Aqua Vista - – powered by Playitas

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Länkar

Om

Apollo
Apollo
Ynglingagatan 2
113 47 Stockholm

0771-37 37 37https://www.apollo.se/

Apollo är en av Nordens ledande researrangörer med uppåt 500 medarbetare och en miljon resenärer årligen. Med oss kan kunder resa till hela världen, oavsett om de vill åka på en avslappnande sol- och badsemester, ta en träningsvecka i värmen eller spendera en weekend i någon spännande storstad. Vi arrangerar charterresor, träningsresor, cityresor och kryssningar och erbjuder dessutom säker bokning av flyg och hotell separat om kunden föredrar att själv sätta ihop sin resa.

Apollo bildar tillsammans med flygbolaget Novair, specialistarrangörerna Golf PlaisirLime Travel och Xtravel samt sportresorten Playitas, gruppen DER Touristik Nordic AB. Vi är sedan 2015 del av den privatägda tyska koncernen REWE med över 300 000 medarbetare. Apollo arbetar aktivt för hållbartresande och socialt ansvar och vi samarbetar med SOS Barnbyar, Ecpat, SOK (Sveriges Olympiska Kommitté). Apollo är Travelife-certifierade sedan 2015. www.apollo.se

Följ Apollo

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Apollo

Nyhet! Apollo öppnar byn Plakias på Kreta – för familjer och Greklandsälskare25.2.2021 08:00:00 CET | Pressmeddelande

Sommaren 2021 lanserar Apollo ytterligare ett resmål på Kreta, byn Plakias på sydkusten vid Libyska havet. Plakias är småskaligt och charmigt och bjuder in till stora naturupplevelser; karga berg och djupa raviner kantade av olivlundar, lummiga pinjeskogar och ett azurblått hav. Här inviger Apollo också ett helt nybyggt hotell, Alegria, ett nytillskott i Apollos populära portfölj av familjehotell, Mondo Family.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum