Åklagarmyndigheten

Åtal för rån i Stockholm

Dela

Fyra personer har i dag åtalats för rån i Kista den 18 augusti. Åklagaren är tillgänglig för en kort kommentar på telefon i dag.

De fyra personerna åtalas vid Solna tingsrätt. En av dem är artist. Han greps och anhölls den 20 september på Arlanda flygplats efter att ha varit anhållen i sin utevaro.

Målnummer i Solna tingsrätt: B 8024–21.

Kontakt

Kammaråklagare Lotta Karlsson på Västerorts åklagarkammare är tillgänglig för media i dag torsdag kl. 11.30-12, 010-562 57 39. 


Åklagarmyndighetens presstjänst, 010-562 50 20

Nyckelord

Om

Åklagarmyndigheten
Åklagarmyndighetenhttps://www.aklagare.se/

Åklagaren utgör en viktig länk i rättskedjan – polis, åklagare, domstol och kriminalvård. Det är åklagaren som inom lagens ram avgör om åtal ska väckas. Det är också åklagaren som leder förundersökningen och för statens talan i domstolen. Åklagarmyndigheten ska bidra till att brottsligheten minskar och människors trygghet ökar genom att se till att de som begår brott ställs till ansvar för sina handlingar och att detta sker på ett effektivt och rättssäkert sätt.

Följ Åklagarmyndigheten

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Åklagarmyndigheten

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum