Stockholms stad

Befarad personuppgiftsincident i skolplattformen

Dela

Vid lunchtid i dag stängdes en del i skolplattformen. Den del som är tillfälligt stängd är elevdokumentation där det finns personuppgifter om elever och lärare. Stockholms stad ser allvarligt på det inträffade.

Staden fick kännedom om händelsen under förmiddagen och inledde felsökning omedelbart. Mer information kommer under eftermiddagen, cirka klockan 17.

Kontakter

Om

Stockholms stad
Stockholms stad
Ragnar Östbergs plan 1
105 35 Stockholm

08 508 290 00http://stockholm.se

I Stockholms stad arbetar cirka 40 000 personer. Du möter oss i skolan, på äldreboenden, i parken, när du ska söka bygglov eller går till simhallen för att träna. Stockholms stads verksamhet styrs av folkvalda politiker och organiseras i stadens förvaltningar och bolag.

Stockholms stad är en organisation med decentraliserat ansvar. Det betyder att besluten ofta fattas lokalt, så nära de berörda som möjligt.

Följ Stockholms stad

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Stockholms stad

Kulturskolan Östermalm flyttar till nya Medborgarhuset 202019.11.2019 06:43:00 CETPressmeddelande

På Skeppargatan 60 har Kulturskolan Stockholm på Östermalm bedrivit teaterverksamhet under många år. Men dåligt anpassade lokaler, bristande tillgänglighet och en rad arbetsmiljöproblem har präglat förutsättningarna för verksamheten. Nu föreslår Kulturförvaltningen till kulturnämnden att verksamheten ska flytta till bättre, rymligare och anpassade lokaler i det nyrestaurerade Medborgarhuset i september 2020.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum