Ömangruppen

Benny Åström ny verksamhetschef för Ömangruppen Projekt

Dela

Benny kommer senast från Bravida där han arbetat i tio år, bland annat som avdelningschef för deras VS-verksamhet i Jönköping och som regionchef. Han har lång erfarenhet av att driva entreprenader och ett brett kontaktnät i branschen, vilket kommer till stor nytta i arbetet med att utveckla Ömangruppens projektverksamhet.

– Jag började min karriär som VVS-montör 1985, så jag har varit i branschen i hela mitt yrkesliv, men jag har gått från att jobba med produkter till att jobba med människor, säger Benny.

Benny har varit på plats på kontoret i Jönköping sedan den 1 september, men han har även tidigare kommit i kontakt med Ömangruppen.

– Våra vägar korsades senast i Asecs-projektet i Jönköping. När jag såg att Ömangruppen sökte en verksamhetschef till sin nystartade projektavdelning så sökte jag tjänsten. Det kändes lockande att arbeta i en verksamhet där jag kommer närmare medarbetarna och får vara med och bygga upp en verksamhet, säger Benny.

Ömangruppen Projekt AB arbetar med tekniska installationer av ventilation, el och VS-teknik vid tillbyggnader, nybyggnationer och större renoveringar. De största projekten just nu är köpcentret Asecs i Jönköping och Växjös nya signaturfastighet ICON i Arenastaden.

– Vi arbetar också med ett antal nya industrilokaler och lägenhetsprojekt. När kunder inom Ömangruppens serviceverksamhet ska göra till- och ombyggnader är vi med på förstadiet och föreslår energieffektiva lösningar som är anpassade för just deras verksamhet. Många företag vill bli mer miljövänliga och installationer av solcellsanläggningar är ett område som växer, berättar Benny.

Idag finns Ömangruppen Projekt AB i Växjö och Jönköping.

– Vi tittar även på andra orter där Ömangruppen Projekt kan utvecklas och utökas. Min uppgift är att få ihop det bästa laget som kan hjälpa varandra över gränserna. Vi har idag medarbetare med många olika erfarenheter, inom Ventilation, VS och el, vilket skapar stora möjligheter att fortsätta utvecklas och utöka verksamheten. Jag kommer också att jobba med rekrytering framöver, bland annat behöver vi få in fler duktiga montörer i Ömangruppen Projekt, avslutar Benny.

Nyckelord

Bilder

Länkar

Om

Ömangruppen
Ömangruppen
Smedjegatan 39
352 46 Växjö

0470-70 27 00https://www.omangruppen.com/

Ömangruppen drivs av ett starkt miljöengagemang och vet att små åtgärder kan ha stor effekt för att spara energi. Företaget är en komplett leverantör av kvalitativa lösningar, tjänster och koncept som förbättrar byggnaders inomhusklimat. Koncernen Ömangruppen verkar inom områdena energi, miljö och projekt. Ömangruppen är ett värderingsstyrt och ägarlett bolag med 200 medarbetare fördelat på 17 orter i södra Sverige.

Följ Ömangruppen

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Ömangruppen

Ömangruppen förstärker installationsverksamheten i Skåne3.4.2019 10:36:05 CESTPressmeddelande

Ömangruppen satsar i Skåne och ökar verksamheten på installationssidan. Fredrik Johansson och Daniel Tengberg kommer närmast från Ikano Bostad och har båda många års erfarenhet från beställarsidan. Tillsammans med Fredrik Fondin, som har stor teknisk kunskap och erfarenhet från konsultverksamhet, har Ömangruppen förutsättningar för att axla rollen som totalentreprenör i byggprojekt i regionen.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum