Dagens industri

Björn Rundström blir tv- och audiochef på Dagens industri

Dela

Björn Rundström förstärker Dagens industris redaktion som tv- och audiochef.

Björn Rundström har de senaste 2,5 åren arbetat som nyhetschef på DiTV med Expressen TV som bas. I dag är DiTV en etablerad verksamhet inom Dagens industris verksamhet och Björn Rundströms uppgift blir att leda och utveckla verksamheten med Dagens industris redaktion som bas.

”Allt fler hittar till vårt material så det känns verkligen jätte inspirerande att få ta ett större ansvar för det gemensamma projektet."

Di TV fortsätter att vara ett samarbete mellan Dagens industri och Expressen TV även under 2020.

"Vi har under året framgångsrikt lanserat ett antal nya format och publikfavoriten Börsrådet fick göra comeback i ny kostym. Med den fina efterfrågan från både tittare och annonsörer hoppas vi kunna sjösätta ett par nya format även kommande år", säger Björn Rundström.

Björn Rundström

Om

Dagens industri har cirka 150 anställda och en omsättning på cirka 750 miljoner kronor. Vd för Dagens industri är Anders Eriksson och chefredaktör är Peter Fellman. Dagens industris redaktion producerar både den rosa dagstidningen och veckomagasinet Di Weekend.

På di.se och Di Digital jobbar cirka 30 personer som, tillsammans med printupplagan, jobbar för att ge Di-läsaren de senaste nyheterna inom näringslivet samt fördjupningar och analyser dygnet runt i både text-, rörligt- och podd-format.

Försäljningen på Dagens industri sköts av två avdelningar: upplaga och annons. Övriga avdelningar är ekonomi, it, tryck och distribution samt hr.

Följ Dagens industri

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Dagens industri

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum