LO

Bolånerabatt för LO-förbundens medlemmar

Dela

LO-förbundens medlemmar erbjuds möjlighet att få rabatt på bolåneräntan hos Swedbank.

LO Mervärde har förhandlat fram en extra ränterabatt för medlemmar som väljer att ha sitt bolån hos Swedbank. Rabatten gäller på 3-månaders räntan och ger medlemmarna 10 punkter ränteavvikelse på sin individuella räntesats.

Swedbank har sedan länge varit en samarbetspartner till LO Mervärde och har i snart 40 år erbjudit medlemslån. Nu utvecklas samarbetet och involverar även möjlighet till ränterabatt på bolån.

- Ett medlemskap i ett LO förbund innebär inte enbart schyssta villkor inom arbetslivet utan även ett mervärde i privatlivet. Att kunna erbjuda förmånliga villkor på banklån och bolån är ett led i att skapa ett brett erbjudande till den enskilde, säger Christoffer Jönsson, VD LO Mervärde

Fakta erbjudande om ränterabatt hos Swedbank:
✓ Enkel ansökan med Mobilt BankID
✓ Låna upp till 85 % av bostadens värde
✓ Individuellt satt ränta efter din ekonomi
✓ Ränterabatt (10 räntepunkter) utöver din individuella ränta

Det nya erbjudandet om rabatten går endast att aktivera på LOmervärde.se.

För mer information vänligen besök www.LOmervärde.se eller kontakta Christoffer Jönsson, VD LO Mervärde, christoffer.jonsson@forvalt.se.

 ***

 LO Mervärde har i uppdrag, av LO-förbunden, att förhandla fram medlemsförmåner som gäller för medlemmarna på fritiden. Förmånerna är kopplade till förbundens medlemskort. I utbudet finns allt från rabatt på glasögon och resor till juristhjälp och medlemslån.

Om

LO
LO
Barnhusgatan 18
105 53 Stockholm

http://www.lo.se

LO är en sammanslutning av fjorton svenska fackförbund. LO har till uppgift att leda och samordna LOs och förbundens strävanden att tillvarata arbetstagarnas intressen på arbetsmarknaden och inom näringslivet. LO ska också verka för en samhällsutveckling på grundval av politisk, social och ekonomisk demokrati präglad av jämlikhet och jämställdhet.

Följ LO

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från LO

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum