Akademikerförbundet SSR

Cecilia Sandahl ny kommunikationschef på Akademikerförbundet SSR

Dela

Cecilia Sandahl tillträder idag tjänsten som kommunikationschef på Akademikerförbundet SSR. Hon kommer närmast från tjänsten som presschef på Sveriges läkarförbund.

-          Vi är mycket glada över att ha rekryterat en så rutinerad person som Cecilia Sandahl. Hon har en gedigen erfarenhet både av att arbeta med press- och kommunikationsfrågor för fackföreningar och som journalist, säger Lars Holmblad, förbundsdirektör för Akademikerförbundet SSR.

Cecilia Sandahl kommer närmast från tjänsten som presschef på Sveriges Läkarförbund. Hon har tidigare bland annat arbetat som presschef på Vårdförbundet och på Statens institutionsstyrelse. Hon har även en tidigare flerårig bakgrund som journalist, bland annat på Expressen, Sydsvenskan och TV4.

-          Akademikerförbundet SSR är ett aktivt fackförbund med medlemmarna i fokus och en stark vilja att driva många högaktuella frågor i samhällsdebatten. Jag ser väldigt mycket fram emot att börja arbetet med att driva kommunikationen på förbundet, säger Cecilia Sandahl.

Om

Akademikerförbundet SSR
Akademikerförbundet SSR
Box 12800
112 96 Stockholm

08-617 44 00https://akademssr.se/

Vi är det ledande fackförbundet för samhällsvetare. Du hittar oss i offentlig såväl som privat sektor. Medlemmar är beteendevetare, ekonomer, folkhälsovetare, personalvetare, socionomer och andra samhällsvetare, men också chefer och egenföretagare. Det som förenar våra 75 000 medlemmar är att vi alla är akademiker som strävar efter ett samhälle och ett arbetsliv som tillvaratar, utvecklar och värderar akademisk kompetens.

Följ Akademikerförbundet SSR

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Akademikerförbundet SSR

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum