COWI

COWI rekryterar Marknadschef från AFRY

Dela
Mats Wang-Hansen har rekryterats som ny Marknadschef inom Industridivisionen på teknikkonsultbolaget COWI. Han har lång erfarenhet av projekt inom energiomställning och kommer närmast från en roll som Strategi- och affärsutvecklingschef på AFRY Management Consulting.
Mats Wang-Hansen
Mats Wang-Hansen

Mats Wang-Hansen har under hela karriären jobbat med att utveckla affärer kring energiomställning, med allt från energisystemutredningar till strategisk rådgivning för myndigheter, energibolag, industrier och investerare.

Den 28 augusti tillträder han tjänsten som ny Marknadschef inom Industri på COWI.
– Utvecklingen mot att skapa ett fossilfritt samhälle med satsningar på stora industriella projekt har accelererat kraftigt. Det är många stora svenska projekt som snabbt ska genomföras. Därför tilltalas jag av COWI som är bland de främsta aktörerna i branschen som kan se till att detta händer på ett smart och effektivt sätt, säger Mats Wang-Hansen.

COWIs mål är att bara arbeta med projekt som bidrar till kundernas gröna omställning. Ett resultat av detta är att COWI säger nej till uppdrag kopplade till fossila bränslen.

– Mats erfarenheter och kunskaper tillför mycket till COWI och hans stora intresse och engagemang för energiomställning kommer att vara en stor resurs för våra kunder, säger Karin Genemo, Divisionschef Industri på COWI.

Mats Wang-Hansen har under sina 15 år i teknik-, och managementkonsultbranscherna arbetat som elsystemsexpert och investeringsrådgivare samt med regulatoriska frågor och marknadsdesign för elnät och elmarknad åt myndigheter och andra intressenter. Han har varit chef på Pöyrys Göteborgskontor och kommer närmast från en roll som Strategi- och affärsutvecklingschef inom AFRY Management Consulting.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Mats Wang-Hansen
Mats Wang-Hansen
Ladda ned bild

Om

Tillsammans med kunder, partners och medarbetare skapar vi en framtid där människor och samhällen växer och utvecklas. Det gör vi genom samarbeten där vi skapar hållbara och vackra lösningar som förbättrar livskvaliteten för människor i dag och för kommande generationer.

Vår utgångspunkt är att skaffa oss en djup förståelse för våra kunder, deras ambitioner och utmaningar. Det är vad som kännetecknar oss. Det är så vi skapar långsiktigt värde.

Vi finns huvudsakligen i Skandinavien, Storbritannien, Nordamerika och Indien och har för närvarande 6 900 medarbetare som erbjuder expertis inom teknik, arkitektur, energi och miljö.

Följ COWI

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från COWI

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum