Stockholms läns sjukvårdsområde

Driftuppehåll i Alltid öppet natt mot 12 november

Dela

Natten mellan torsdag 11 november och fredag 12 november klockan 22:30-02:00 genomförs ett planerat underhållsarbete i appen Alltid öppet.

Under tiden som arbetet pågår kommer det inte gå att logga in i Alltid öppet. 

Underhållsarbetet görs för att förbättra appens funktionalitet och prestanda.

Kontakter

Om

Stockholms läns sjukvårdsområde
Stockholms läns sjukvårdsområde
Solnavägen 1
113 65 Stockholm

08-123 40 444https://www.slso.sll.se/

SLSO ansvarar för Region Stockholms egenägda hälso- och sjukvård inom områdena psykiatri, primärvård, geriatrik, ASIH, närakuter, somatisk specialistvård, habilitering och hjälpmedel samt ansvarar för Regionalt kunskapscentrum för kris och katastrofpsykologi. Vi bedriver också omfattande forsknings- och utvecklingsverksamhet inom dessa områden tillsammans med Karolinska Institutet (KI) och andra lärosäten. Tillsammans är vi cirka 12 000 medarbetare och en av Sveriges största vårdgivare. 

Följ Stockholms läns sjukvårdsområde

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Stockholms läns sjukvårdsområde

Nylanserad webbplats kan minska risk att unga blir sjuka på jobbet5.10.2021 07:52:50 CEST | Pressmeddelande

Nu lanseras den nya versionen av Jobbafrisk.se, en webbplats som informerar om yrken och hälsorisker för unga på jobbet. Webbplatsen vänder sig till unga, och andra, som ska välja utbildning eller yrke, eller som jobbar med studie- och yrkesvägledning eller inom elevhälsan. På den nya webbplatsen finns information om betydligt fler olika hälsotillstånd än tidigare och vad man bör tänka på för att förbli frisk på jobbet. I samband med nylanseringen av Jobbafrisk.se öppnas också den helt nya webbplatsen Jobbafrisk-NPF.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum