Håll Sverige Rent

Dumpa rätt på Alla hjärtans dag

Dela
35 miljoner skräpföremål dumpas på stan varje vecka. Detta vill stiftelsen Håll Sverige Rent ändra på. Tillsammans med First Lady Agency lanserar de nu kampanjen Dumpad, som uppmanar till att dumpa på rätt sätt – i papperskorgen. På alla hjärtans dag, och alla dagar.
Pressbild.
Pressbild.

Kampanjens är en del i Håll Sverige Rents arbete om att ändra beteenden och attityder kring nedskräpning och den påverkan den har på samhälle och miljö.

En serie av ’skräpansikten’ skapade med skräp plockat från gatan, frontar kampanjen. De har blivit offentligt dumpade på stan, i parken, utanför klubben och har alla sin egen historia att berätta, denna delas via sociala filmer på bland annat TikTok.

Allmänheten uppmuntras att ta del i kampanjen via en social tävling, där man uppmanas att fota dumpat skräp på stan, för en chans att vinna ett speciellt skräpplockardejt-kit för två.

Kampanjen går utomhus, i print, samt på Meta och TikTok, och är live mellan 6-28 februari.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Pressbild.
Pressbild.
Ladda ned bild

Om

Håll Sverige Rent
Håll Sverige Rent
Rosterigränd 4
117 61 Stockholm

08-505 263 00http://www.hållsverigerent.se

Skräpet finns överallt – i staden, i naturen och i havet. Håll Sverige Rent arbetar för att förebygga och motverka nedskräpningen. Vi samlar kunskap, driver opinion och tar fram konkreta verktyg och lösningar för att stoppa skräpet.

Håll Sverige Rent är en ideell obunden stiftelse. Vi har 90-konto och är därmed en del av Svensk insamlingskontroll.

Facebook

Twitter

Instagram

Följ Håll Sverige Rent

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Håll Sverige Rent

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum