Einar Mattsson

Einar Mattsson tar över förvaltningen av BRF Jungfrun 24

Dela

Från den 1 januari 2023 kommer BRF Jungfrun 24 i Stockholm att förvaltas av Einar Mattsson Fastighetsförvaltning AB. I totaltförvaltningsuppdraget ingår bland annat administrativ och teknisk förvaltning, drift, ekonomisk förvaltning och skötsel av utemiljö. BRF Jungfrun 24:s fastighet byggdes 1966 och består idag av 43 bostäder, tre kommersiella lokaler och cirka 50 garageplatser.

Caroline Ferbus-Maars arbetar som gruppchef hos Einar Mattsson Fastighetsförvaltning AB.
Caroline Ferbus-Maars arbetar som gruppchef hos Einar Mattsson Fastighetsförvaltning AB.

– Vi är väldigt glada över att få ta över förvaltningen av Brf Jungfrun 24. Vi ska både förvalta och utveckla den snart 57 år gamla fastigheten. Einar Mattsson är själva en stor fastighetsägare och därför väl förtrogna med en fastighetsägares utmaningar, kunskap som vi tar vara på i våra förvaltningsuppdrag, säger Caroline Ferbus-Maars, gruppchef, Einar Mattsson Fastighetsförvaltning.

– Einar Mattsson är en stabil och långsiktig aktör, precis det vi behöver för att ta nästa kliv i bland annat driftsfrågor och energifrågor. Det känns tryggt att ha tillgång till erfarenheten och de specialister som ett större förvaltningsbolag kan bidra med. Nu ser vi fram emot att få starta samarbetet, säger bostadsrättsföreningens styrelseordförande Markus Fischer.

Nyckelord

Bilder

Caroline Ferbus-Maars arbetar som gruppchef hos Einar Mattsson Fastighetsförvaltning AB.
Caroline Ferbus-Maars arbetar som gruppchef hos Einar Mattsson Fastighetsförvaltning AB.
Ladda ned bild

Länkar

Om

Om Einar Mattsson Fastighetsförvaltning AB 
Einar Mattsson Fastighetsförvaltning AB förvaltar cirka 14 200 bostäder samt kommersiella lokaler till ett värde om 58 miljarder kronor. Bolaget förvaltar bostäder och lokaler för en bred och etablerad grupp av fastighetsägare såväl som Einar Mattssons 6 000 egna bostäderMed ett långsiktigt perspektiv på fastighetsaffären och gedigen kunskap erbjuder Einar Mattsson fastighetsägare en tryggpersonlig och proaktiv förvaltning i syfte att utveckla kundens fastighetsvärden. Bolaget är en del av Einar Mattsson-koncernen som har varit verksam på Storstockholms bygg- och fastighetsmarknad sedan 1935. Koncernens övriga verksamheter utgörs av fastighetsägande, byggproduktion, projektutveckling och övriga investeringar.  

 Läs mer om oss på www.einarmattsson.se och Facebook 

Följ Einar Mattsson

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Einar Mattsson

”Tydlighet och kommunikation är av yttersta vikt för att lyckas med projekten”— fredagsporträttet med Cassandra Wu3.2.2023 17:08:49 CET | Blogginlägg

I energi och teknik-avdelningen på Einar Mattsson finns projektledaren Cassandra Wu. Med stort engagemang tar hon sig an sitt jobb lika energiskt som labradoren Vera tränas i apportering och rallylydnad. Det roligaste i jobbet är att få identifiera potentiella energieffektiviserande åtgärder. Nästan lika roligt som att kunna utföra konster på en SUP. Lär känna Cassandra här:

”Här finns en speciell gemenskap som jag tycker om”— fredagsporträttet med Mikael Andersson27.1.2023 10:00:00 CET | Blogginlägg

Idag porträtteras Mikael Andersson, projektledaren för fiber. Med en passion för att alla kan, ska förstå och lära sig mer, sprider han glatt sina kunskaper. Han är förtjust i familjeföretagandet som han har i sig sedan barnsben. Han kan tyckas snabb, men för att spela ett brädspel som tar 1,5 år att spela klart, så visar han enorm uthållighet. Lär känna Mikael:

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum