Einar Mattsson

Einar Mattsson tar över förvaltningen av BRF Jungfrun 24

Dela

Från den 1 januari 2023 kommer BRF Jungfrun 24 i Stockholm att förvaltas av Einar Mattsson Fastighetsförvaltning AB. I totaltförvaltningsuppdraget ingår bland annat administrativ och teknisk förvaltning, drift, ekonomisk förvaltning och skötsel av utemiljö. BRF Jungfrun 24:s fastighet byggdes 1966 och består idag av 43 bostäder, tre kommersiella lokaler och cirka 50 garageplatser.

Caroline Ferbus-Maars arbetar som gruppchef hos Einar Mattsson Fastighetsförvaltning AB.
Caroline Ferbus-Maars arbetar som gruppchef hos Einar Mattsson Fastighetsförvaltning AB.

– Vi är väldigt glada över att få ta över förvaltningen av Brf Jungfrun 24. Vi ska både förvalta och utveckla den snart 57 år gamla fastigheten. Einar Mattsson är själva en stor fastighetsägare och därför väl förtrogna med en fastighetsägares utmaningar, kunskap som vi tar vara på i våra förvaltningsuppdrag, säger Caroline Ferbus-Maars, gruppchef, Einar Mattsson Fastighetsförvaltning.

– Einar Mattsson är en stabil och långsiktig aktör, precis det vi behöver för att ta nästa kliv i bland annat driftsfrågor och energifrågor. Det känns tryggt att ha tillgång till erfarenheten och de specialister som ett större förvaltningsbolag kan bidra med. Nu ser vi fram emot att få starta samarbetet, säger bostadsrättsföreningens styrelseordförande Markus Fischer.

Nyckelord

Bilder

Caroline Ferbus-Maars arbetar som gruppchef hos Einar Mattsson Fastighetsförvaltning AB.
Caroline Ferbus-Maars arbetar som gruppchef hos Einar Mattsson Fastighetsförvaltning AB.
Ladda ned bild

Länkar

Om

Om Einar Mattsson Fastighetsförvaltning AB 
Einar Mattsson Fastighetsförvaltning AB förvaltar cirka 14 200 bostäder samt kommersiella lokaler till ett värde om 58 miljarder kronor. Bolaget förvaltar bostäder och lokaler för en bred och etablerad grupp av fastighetsägare såväl som Einar Mattssons 6 000 egna bostäderMed ett långsiktigt perspektiv på fastighetsaffären och gedigen kunskap erbjuder Einar Mattsson fastighetsägare en tryggpersonlig och proaktiv förvaltning i syfte att utveckla kundens fastighetsvärden. Bolaget är en del av Einar Mattsson-koncernen som har varit verksam på Storstockholms bygg- och fastighetsmarknad sedan 1935. Koncernens övriga verksamheter utgörs av fastighetsägande, byggproduktion, projektutveckling och övriga investeringar.  

 Läs mer om oss på www.einarmattsson.se och Facebook 

Följ Einar Mattsson

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Einar Mattsson

”Vi bygger fina lägenheter med bra materialval, och du hittar det där lilla extra”— fredagsporträttet med Åke Strömgren2.12.2022 10:00:00 CET | Blogginlägg

Med norrländsk trygghet, lugn och lång erfarenhet och kunskap hanterar platschef Åke Strömgren de flesta utmaningar. Lagkänslan är viktig på projektet Elddonet som han nu basar över. Han är stolt över att bygga Einar Mattsson-lägenheter som har det lilla extra. Ett SM-guld finns att stoltsera över och golf var ingen sport förrän Åke testade på det. Möt honom här:

Fastighetstekniker Yad bygger sin karriär på Einar Mattsson1.12.2022 06:00:00 CET | Nyheter

Vi träffar Yad Javidi för en fika på Luxlampan på Lilla Essingen. Denna nyfikna person började som fastighetstekniker på Einar Mattsson Fastighetsförvaltning AB i januari 2019. Nu pluggar han till byggnadsingenjör med inriktning mot renovering, ombyggnad och tillbyggnad (ROT) fram till maj när han examineras. Det är därför vi ses för en fika. Vad har han att berätta nu när hans första praktikperiod snart är avklarad.

”Vi kan lösa de tekniska utmaningar våra kunder står inför” — fredagsporträttet med Einar Storm25.11.2022 10:00:00 CET | Blogginlägg

Snabb som få rör sig arbetsledaren för teknisk förvaltning, Einar Storm, genom korridorerna på huvudkontoret. Snöskottningen måste hanteras och även en arbetsledare får fatta snöskyffeln och hjälpa till vid utsatta fastigheter. Sådan tur att matlagning fungerar som stressventil. Han är ännu på jakt efter sitt smultronställe och han avslöjar också en hemlighet. Lär känna Einar Storm:

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum