Diakonia

En julkram till den du saknar  

Dela

I år blir julen annorlunda. Och när vi inte får kramas som vanligt är det viktigare än någonsin att hålla om varandra på avstånd. Biståndsorganisationen Diakonias julkram kan du skicka till den du saknar. Du får ett fint gåvobevis att ge bort och stöttar samtidigt Diakonias arbete i coronakrisen.

Diakonias gåvobevis
Diakonias gåvobevis

Diakonia arbetar för en rättvis, jämlik och hållbar värld. Just nu behöver världen akut hjälp då corona slår hårt mot de fattigaste. Diakonias insatser under krisen hjälper de värst drabbade. Det kan handla om stödlinjer för våldsutsatta kvinnor i Guatemala eller lekterapi utomhus i Libanon där barnen kan få fortsatt hjälp att bearbeta traumatiska minnen från kriget. Att verksamheten kan fortsätta trots restriktioner är livsviktigt. Att bryta isoleringen är avgörande 

– Vi behöver alla en kram som värmer när vi inte kan hålla om varandra som vanligt i jul. Julkramen är klappen som ger glädje till fler än en – till den du saknar och till de som behöver det allra mest i coronakrisens spår, säger Ulrika Runge, digital strateg på Diakonia.

För 175 kr får du ett fint och juligt gåvobevis att ge bort på julafton. Enkelt och meningsfullt 

Köp en julkram att ge bort här 

Läs mer om Diakonias arbete här 
 
För mer information: 
Ulrika Runge, digital strateg, Diakonia
e-post: ulrika.runge@diakonia.se telefon: 08-453 68 31

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Diakonias gåvobevis
Diakonias gåvobevis
Ladda ned bild
Berätta för dem du tycker om att du tänker på dem! Samtidigt som du sprider glädje bidrar du även till att stötta de som drabbas hårdast under coronakrisen. Du får ett fint och juligt digitalt gåvobevis som du kan skriva ut eller enkelt skicka vidare.
Berätta för dem du tycker om att du tänker på dem! Samtidigt som du sprider glädje bidrar du även till att stötta de som drabbas hårdast under coronakrisen. Du får ett fint och juligt digitalt gåvobevis som du kan skriva ut eller enkelt skicka vidare.
Ladda ned bild

Länkar

Om

Diakonia
Diakonia
Gustavslundsvägen 18, Alviks torg
16714 Bromma

https://www.diakonia.se/

Diakonia är en biståndsorganisation som bärs av kristna värderingar och arbetar tillsammans med lokala samarbetsorganisationer för en varaktig förändring för de mest utsatta människorna i världen.

Följ Diakonia

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Diakonia

Ny podd #1: Att stjäla från de fattiga15.2.2021 12:09:47 CETPressmeddelande

När pengar som skulle ha använts till fler lärare i skolan, minskade sjukvårdsköer och andra grundläggande samhällstjänster hamnar i skatteparadis, drabbas vi alla. Men hårdast drabbas de som redan lever under orättvisa förhållanden i utvecklingsländer. Och bland dem särskilt flickor och kvinnor, som är de som oftast stannar hemma för ta hand om sjuka, barn och gamla. Det första avsnittet i Diakonias nya biståndspodd handlar om den globala skatteflykten.

Bistånd, skatteflykt och företags ansvar för mänskliga rättigheter – vad säger partierna idag?24.11.2020 12:08:34 CETPressmeddelande

Halvtid in i mandatperioden uppvisar riksdagspartierna ett ökat stöd för en ny lag om företag och mänskliga rättigheter, ett brett stöd för öppenhet kring multinationella företags skatter och ett fortsatt starkt stöd för internationellt bistånd. Samtidigt backar några av partierna från löften de gav inför riksdagsvalet 2018. Det visar den enkät som biståndsorganisationen Diakonia låtit partiledarna besvara.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum