En ny hit i Juleskum-familjen: Juleskum Äpple & Kanel

Dela

Det finns bara en sak som gör julen hel, Juleskum med smak av äpple och kanel! Nu avslöjas årets smak av skumtomtarna i populära Juleskum.

Cloetta Juleskum är en oemotståndlig klassiker som har funnits på de svenska julborden sedan 1960-talet och som ständigt växer i popularitet. I Sverige äter vi nästan 30 skumtomtar per person varje jul! Sedan 2011 har vi varje år lanserat ett årgångsskum parallellt med det härliga originalet. Ingen jul utan Juleskum!

– I fjor blev årgångssmaken Juleskum Blåbär en riktig storsäljare och nu följer vi upp succén med en smak som ger julen en fruktig och fräsch touch. Juleskum Äpple & Kanel bjuder på en klassisk smakkombination i uppgraderad version, med syrligt gröna äpplen och kryddig kanel. De gröna skumtomtarna blir ett perfekt komplement till det rosa originalet och passar utmärkt till julens alla tillställningar, berättar Alia Jassim, Senior Brand Manager på Cloetta.

Precis som Juleskum Original innehåller Juleskum Äpple & Kanel inga artificiella färgämnen och aromer. Juleskum tillverkas i Cloettas fabrik i Ljungsbro utanför Linköping.

Juleskum Äpple & Kanel innehåller 100 gram och har ett rekommenderat konsumentpris på ca 11,90 kronor, beroende på säljkanal. Nyheten lanseras vecka 36, och kommer att dyka upp i de flesta butiker inom service- och dagligvaruhandeln under hösten.

Mer information
Vill du veta mer om Juleskum Äpple & Kanel är du välkommen att kontakta Alia Jassim, Senior Brand Manager, via mail alia.jassim@cloetta.se.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Cloetta Sverige AB
Cloetta Sverige AB
Besöksadress: Södra Förstadsgatan 34
205 42 Malmö

040-32 42 00https://www.cloetta.se/

Cloetta har en stark position på den svenska konfektyrmarknaden. Vi erbjuder ett brett och varierat sortiment med starka varumärken inom choklad, godis, pastiller och nötter. Våra främsta varumärken är Läkerol, Malaco, Ahlgrens bilar, Kexchoklad, Polly, CandyKing, Center, Juleskum, Plopp, Sportlunch och Nutisal. I Sverige har Cloetta ca 650 medarbetare som arbetar på vårt kontor i Malmö, inom försäljningsorganisationen och i vår fabrik i Ljungsbro. Cloetta Sverige ingår i Cloetta-koncernen med verksamhet i flera länder. Cloettas B-aktie handlas på Nasdaq Stockholm. Välkommen att läsa mer på www.cloetta.se och www.cloetta.com.

Cloetta i sociala medier.

 

Följ Cloetta Sverige AB

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Cloetta Sverige AB

CandyKing firar ett år i Sverige med fyra nomineringar i Svenska Designpriset 2021!13.9.2021 16:33:00 CEST | Pressmeddelande

Ett år efter att Cloetta Pick & Mix lanserade CandyKing i Sverige, belönas man med FYRA nomineringar i Svenska Designpriset 2021. Den färgstarka designen har förstärkt varumärkets identitet och ökat särskiljningen gentemot konkurrenterna – inte minst i det digitala landskapet. CandyKing nomineras i kategorierna Identitet Digital, Digitalt Sociala Medier, Bildkommunikation Foto och Visual Merchandising. Röstningen öppnar idag 13/9 och pågår fram till söndagen 19/9.

CandyKing fyller ett år och släpper flera spännande höstnyheter!10.9.2021 12:10:36 CEST | Pressmeddelande

Nu är det ett år sedan CandyKing Pick & Mix lanserades på den svenska marknaden. Ettårsdagen som inföll den 31 augusti, firas med ett av de mest spännande nyhetssläppen någonsin. Vad sägs t ex om Polly Lakrits, BUBS Dizzy Skalle med bubbelgumsmak, Ahlgrens bilar Lakrits-limousiner och BUBS klassiska ovaler med smak av granatäpple och smultron, som bara finns att plocka exklusivt hos CandyKing. Från och med vecka 36 finns nyheterna ute i butik!

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum