Åklagarmyndigheten

En person anhållen misstänkt för mord i Malung-Sälens kommun

Dela

En man i femtioårsåldern har gripits och anhållits på sannolika skäl misstänkt för mord. Brottet skedde under tisdagen i Transtrand, Malung-Sälens kommun. Teknisk undersökning pågår och området är avspärrat.

Senast på fredag kl. 12 ska åklagare fatta beslut om att lämna in häktningsframställan eller släppa den misstänkta på fri fot.

Utredningen är i ett känsligt läge och åklagaren är inte tillgänglig för media. När ny information finns att lämna görs det via pressmeddelande.

 


Åklagarmyndighetens presstjänst, 010-562 50 20

Nyckelord

Om

Åklagarmyndigheten
Åklagarmyndighetenhttps://www.aklagare.se/

Åklagaren utgör en viktig länk i rättskedjan – polis, åklagare, domstol och kriminalvård. Det är åklagaren som inom lagens ram avgör om åtal ska väckas. Det är också åklagaren som leder förundersökningen och för statens talan i domstolen. Åklagarmyndigheten ska bidra till att brottsligheten minskar och människors trygghet ökar genom att se till att de som begår brott ställs till ansvar för sina handlingar och att detta sker på ett effektivt och rättssäkert sätt.

Följ Åklagarmyndigheten

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Åklagarmyndigheten

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum