Europcar

Europcar lanserar micromobilitet med SEAT MÓ!

Dela

I vår gröna fossilfria mobilitetssatsning lanserar Europcar för första gången i Sverige möjlighet att hyra motorcykel.

SEAT MÓ e-Scooter 125 är det nya, eldrivna sättet att smidigt och lätt ta sig fram genom stan. Med en motorcykel som är 100% eldriven blir resan både tyst och utsläppsfri. Vi kommer att erbjuda SEAT MÓ på vårt kontor i Hammarby Sjöstad vilket passar utmärkt i en stadsdel som satsar på en hållbar utveckling av transporter och delningsekonomi. Testa SEAT MÓ över dagen eller varför inte ha egen motorcykel en hel månad.
SEAT MÓ e-Scooter 125 har lagringsplats för två hjälmar, automatväxel med back, en räckvidd på upp till 137 km och en topphastighet på upp till 95 km/h

”I vår utveckling av nya hållbara mobilitetslösningar så kan vi nu som betatest erbjuda kunder på vår station Hammarby Sjöstad i Stockholm att hyra helt nya SEAT MÓ eScooter 125 som går 100% på el. SEAT MÓ eScooter 125 är ett mycket spännande komplement som möter ett snabbt växande kundintresse av mikromobilitet, som kommer spela en viktig roll i morgondagens städer.” – Mickael Bogered, VD Europcar Sverige.

Vi tror att vägen till hållbar mobilitet nås genom ökad elektrifiering, ökad delning och att erbjuda fordon matchade för ditt aktuella behov. Denna vision återspeglas i våra flexibla mobilitetslösningar. Oavsett ditt behov är timmar eller år – ifall du finns i storstad eller landsbygd – så vill vi utmana gamla tankesätt och ge ett flexiblare och hållbarare alternativ till det traditionella bilägandet. Vi är en stor aktör i Europa och i Sverige har vi 135 stationer och 5 000 bilar. Europcar drivs i Sverige av Europeisk Biluthyrning AB som är ett dotterbolag till Volkswagen Group Sverige AB.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Länkar

Om

Europcar
Europcar
Byängsgränd 14
120 40 Årsta

http://Europcar.se

Europcar är Europas ledande mobilitetsföretag och finns på 170 stationer runt om i landet. Bolaget drivs i Sverige av Europeisk Biluthyrning AB som är ett dotterbolag till Volkswagen Group Sverige AB.

Följ Europcar

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Europcar

MABI Sverige och Europcar Sverige inleder strategiskt samarbete7.11.2022 13:30:00 CET | Pressmeddelande

MABI Sverige och Europcar Sverige har undertecknat ett avtal om strategiskt samarbete, vilket innebär att ett samägt företag mellan MABI Sverige och Europcar Sverige nu grundas och kommer initialt börja leverera olika typer av bil- och logistikrelaterade tjänster till båda ägarbolagen. Samarbetet stöder bolagens strategiska mål att utveckla sina verksamheter och tjänster på ett kostnadseffektivt och hållbart sätt. Bolagen bedömer att de genom samarbetet kommer uppnå betydande kostnadsbesparingar.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum