Talarnas

FestMäklarna och Talarnas ingår samarbete värt mångmiljonbelopp

Dela

FestMäklarna, Sveriges ledande och snabbast växande bokningsbolag inom evenemang, samt Talarnas, Sveriges första hållbara talarförmedling ingår ett samarbete som innebär att Talarnas blir primär partner att förmedla talare, moderatorer, underhållare och komiker till FestMäklarnas samtliga konferenser och event.

Det känns fantastiskt för oss att ingå ett samarbete med en så professionell och ansedd partner som Talarnas, med Sveriges bästa talare, moderatorer och underhållare. För oss är det avgörande att Talarnas brinner för hållbarhet precis som vi gör, och att alla talare är kvalitetssäkrade och verkligen är de bästa i Sverige, säger Linn Andersson, grundare på FestMäklarna. 

FestMäklarna grundades i Stockholm 2015 av entreprenörerna Linn Andersson och Daniel Tekle och har sedan starten varit ett värdedrivet företag med en kultur som bygger på service. FestMäklarnas tjänst bygger personliga relationer med kunder och samarbetspartners och att alltid vara det självklara bokningsbolaget när det kommer till konferens och evenemangssbokning. 

Bland FestMäklarnas kunder finns Region Stockholm, Stockholms läns sjukvårdsområde, Stockholms universitet, IKEA och TV4 och FestMäklarna väntas inom en femårsperiod omsätta en halv miljard. 

- Vi och Talarnas lägger båda en stor vikt vid flexibilitet, hållbarhet och hög kvalitet. Precis som vi kvalitetssäkrar våra konferensanläggningar och partners jobbar de med kvalitetssäkring av sina talare, moderatorer och underhållare, säger Linn Andersson. 

– Vi är stolta över att få starta upp ett samarbete med FestMäklarna, vi fann varandra i gemensamma värderingar och höga kvalitetskrav. Talarnas startade 2020 av fem av Sveriges mest etablerade talare, med sammanlagt mer än 60 år i branschen och vi knöt på kort tid i fjol till oss mer än 150 av Sveriges absolut bästa talare, moderatorer och underhållare, nu är vi redo att växla upp verksamheten ytterligare än nivå, säger Johan Hamilton, VD på Talarnas. 

Bakom Talarnas står ägarkvintetten med talarna Annika R Malmberg, Christina Steilli, Frida Boisen, David Stiernholm och Tobias Karlsson och bland namnen Talarnas förmedlar finns programledare Agneta Sjödin, Kattis Ahlström och Kristin Kaspersen och talare och moderatorer som Andreas Ekström, Elaine Eksvärd, Kjell A Nordström, Olof Röhlander, Anna Bellman och Per Schlingmann och många fler som är ledande inom sina respektive områden. 

Samarbetet innebär att Talarnas levererar föreläsare, moderatorer och underhållare till de konferenser och event som bokas genom FestMäklarna av deras kunder. 

- Vi tillför också kunskap om webbsända föreläsningar som många arbetsplatser prioriterar nu för att bland annat motivera personal och stärka team, säger Johan Hamilton och fortsätter:

- Branschen har verkligen inte ställt in utan istället ställt om. Våra talare jobbar dagligen med webbsända föreläsningar, workshops och events och områden som efterfrågas är motivation, arbetsglädje, hur man leder team på distans och inte minst hur man lyckas med den digitala kommunikationen. Nu kan vi genom FestMäklarna få lov att erbjuda den här kompetensen till ännu fler,  säger Johan Hamilton.

Nyckelord

Kontakter

Länkar

Om

Talarnas
TalarnasFölj Talarnas

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Talarnas

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum