Stiftelsen Skansen

Fler artister till Allsång på Skansen

Dela

Med fem program kvar av säsongen har SVT bjudit in fler artister till Allsång på Skansen. Smith & Thell kommer att medverka i program fem, den nederländske ESC-vinnaren Duncan Laurence i det sjätte programmet och Lukas Graham och Sissel Kyrkjebø i säsongens sista program. Men redan i morgon, 16 juli, kommer den tidigare Allsångsprogramledaren Anders Lundin.

Artister på allsång. Foto: SVT
Artister på allsång. Foto: SVT

- Vi tycker att det är jätteroligt att kunna bjuda publiken på ännu fler artister till våra program i sommar och extra roligt med världsaktuella Lukas Graham, säger Per Rådelius, projektledare för Allsång på Skansen.

Program 4, tisdag 16 juli kl 20.00
Molly Sandén
Ann-Louise Hanson 
Bishara 
Lamix featuring Ant Wan 
Anders Lundin 

Program 5, tisdag 23 juli kl 20.00
Sven-Ingvars 
Åkervinda
Imenella featuring Newkid 
Smith & Thell

Program 6, tisdag 30 juli kl 20.00
Maxida Märak 
Orup 
Adrian Angelico 
Icona Pop

Program 7, tisdag 6 augusti kl 20.00
Miriam Bryant
Oscar Stembridge 
Janice 
Philip Jalmelid med ensemble från Så som i himmelen 

Allsångsscenen är din med Miriam Bryant sänds tisdag 6 augusti kl 21.00

Program 8, tisdag 13 augusti kl 20.00
Gammal 
Norlie & KKV
Lukas Graham 
Sissel Kyrkjebø 

Bilder

Artister på allsång. Foto: SVT
Artister på allsång. Foto: SVT
Ladda ned bild

Om

Stiftelsen Skansen
Stiftelsen Skansen
Djurgårdsslätten 49-51
115 21 Stockholm

08 - 442 80 00http://www.skansen.se/sv

Skansen är världens äldsta friluftsmuseum. Det grundades 1891 av Artur Hazelius för att visa hur människor bott och verkat i Sverige under äldre tid. Cirka 150 byggnader har flyttats hit från hela Sverige. I djurparksdelen visas skandinaviska vilda djur och på en del av gårdarna tamboskap. Skansen-Akvariet har exotiska djur. Dessutom finns här scener, restauranger, lekparker och butiker. Varje år kommer cirka 1,4 miljoner gäster till Skansen.

Följ Stiftelsen Skansen

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Stiftelsen Skansen

Höstlov på Skansen: Upplev kolerans spridning – skräck förankrad i svensk historia21.10.2019 07:50:00 CESTPressmeddelande

Året är 1834 och koleran har kommit till Sverige. En av 1800-talets mest förödande och fruktade sjukdomar sprider skräck i stora delar av befolkningen, och hotar än idag stora delar av världen. Skansen bjuder i år in till ett höstlov i gränslandet mellan verklig spänning och fiktion. Dessutom tar Baltic Sea Science Center avstamp i kolerans koppling till havet samt berättar om havets nutida utmaningar. Det och många fler upplevelser, när Skansen öppnar upp sina höstlovsdörrar.

Temadagar om Östersjön på Skansen - träffa Östersjöexperter 26 - 29 september19.9.2019 07:00:00 CESTPressmeddelande

Hur vet vi hur Östersjön mår och varför? Experter och forskare från Sveriges lantbruksuniversitet och Stockholms universitet finns på Baltic Sea Science Center på temadagar den 26 - 29 september som riktar sig både till skola och allmänhet. De kommer bland annat att berätta om: Hur gammal är en fisk och varför en fisk ser ut som den gör? Hur kan vi få reda på mer om livet nere på botten? Vad finns i en vattendroppe? Vad växer under ytan? Hur mår Östersjön och varför?

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum