Euro Accident Livförsäkring AB

Förvärvet av Ikano Livförsäkring slutfört

Dela

Euro Accidents tidigare annonserade köp av Ikanos livförsäkringsbolag Ikano Livförsäkring AB slutfördes den 5 februari 2018. Köpet har godkänts av berörda myndigheter.

Närmast följer en namnändring till Euro Accident Livförsäkring AB, en beståndsöverlåtelse och en fusion med Euro Accidents befintliga verksamhet.

– Med det nya bolaget får vi framförallt en bolagsstruktur som effektiviserar det interna arbetet och möjliggör fortsatt tillväxt. För våra kunder och samarbetspartners blir det ingen praktisk skillnad. Vi är liksom tidigare ett välkapitaliserat bolag med samma medarbetare, ledning och ägare, säger Thomas Petersson, VD för Euro Accident.

När hela processen är klar är Euro Accident Livförsäkring AB ett försäkringsbolag med tillstånd och tillsyn av Finansinspektionen i Sverige.

Kontakter

Bilder

Om

Euro Accident Livförsäkring AB
Euro Accident Livförsäkring AB
Svärdvägen 3 A
182 33 Danderyd

077-440 00 10https://www.euroaccident.se/

Tillsammans skapar vi Hållbara medarbetare

Euro Accident är ett svenskt livförsäkringsbolag med 1,5 miljard kronor i årlig premievolym, 350 000 försäkrade fördelade på 35 000 företag och över 240 medarbetare på kontor i Göteborg, Köpenhamn, Malmö, Olso, Stockholm, Växjö och Örnsköldsvik.

Med visionen om en trygg och frisk värld bidrar Euro Accidents försäkringar till att nordiska företag har hållbara medarbetare som kan arbeta och hantera sin tillvaro. Euro Accidents försäkringar distribueras av försäkringsförmedlare och partners till företag och deras medarbetare. Läs gärna mer på euroaccident.se.

Följ Euro Accident Livförsäkring AB

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Euro Accident Livförsäkring AB

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum