Fyrishov AB

Fyrishov öppnar simhallen 14 juni - med begränsat antal platser och förbokning

Dela

Fyrishov öppnar simhallen för motionssimning efter att ha hållit badet stängt sedan årsskiftet. För att följa rådande restriktioner gäller begränsat antal platser och förköp av biljetter. Utebadet är öppet sedan den 28 maj med begränsat antal platser och förbokning och Äventyrsbadet beräknas öppna för allmänheten senare under juni.

Fyrishov har sedan i början av året endast hållit öppet för bokad föreningsverksamhet för barn och ungdomar, simskolor samt skol- och elitverksamhet i simhallen. Tack vare lägre smittspridning i regionen och en verksamhetsanpassning för att minimera risker för trängsel kan nu simhallen öppnas för allmänheten 14 juni. Begränsat antal platser gäller och förbokning krävs via fyrishov.se.

Fyrishov fortsätter att öppna upp stegvis och varsamt, och nu kan vi äntligen öppna upp för motionssimning igen! För oss är det en viktig milstolpe och så efterlängtat av våra motionerande besökare. Eftersom vi fortfarande måste hålla oss till ett maxantal i våra lokaler öppnar vi endast upp ett begränsat antal platser som förbokas via vår hemsida. Säger Claes Enskär, t.f VD på Fyrishov.

Priset för enkelbiljetter simhallen är 65 kr för vuxna (16+), 50 kr för barn 4-15 år och 0 kr för barn 0-3 år. Alla med giltigt kort på Fyrishov är välkomna att nyttja sitt kort men behöver även de förboka sitt besök via fyrishov.se

Nyckelord

Kontakter

Länkar

Om

Fyrishov AB
Fyrishov AB
Idrottsgatan 2
753 33 Uppsala

018-7274950https://fyrishov.se/

Fyrishov är en av Sveriges mest besökta arenor med ca 1,5 miljoner besök årligen. Fyrishov har öppet alla dagar och arrangerar närmare 200 evenemang per år. Verksamheten består av bad, idrott och event.

Följ Fyrishov AB

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Fyrishov AB

Källa till smitta funnen på Fyrishov8.3.2019 18:14:00 CET | Pressmeddelande

Fyrishov har nu hittat en källa till den smitta som orsakat rodnade och svullna fötter. Källan finns i den lekutrustningen som funnits i en mindre lekhörna belägen i anslutning till undervisningsbassängens grunda del. Området med tillhörande lekhörna är avstängd sedan i onsdags kväll och fortsatt åtgärdsarbete pågår. De som misstänker att de smittats, uppmanas att kontakta 1177 eller sin vårdcentral. Det var i slutet av februari som Fyrishov och Uppsala kommuns miljöförvaltning fick rapporter om att barn, som badat på Fyrishov, drabbats av svullna fötter. En misstänkt orsak har varit en infektion orsakad av bakterien pseudomonas aeruginosa. Fyrishov vidtog snabbt ett antal åtgärder, i samråd med miljöförvaltningen, för att hitta smittkällan. Uppsala kommuns miljöförvaltning fick idag fredag 8 mars tillbaka nya provsvar tagna på Fyrishov. Den misstänkta bakterien fanns i ett prov från lekhörnans lekutrusning. Som en försiktighetsåtgärd kommer den grunda bassängdelen samt tillhörande lek

Världsutställningen Titanic The Exhibition till Uppsala och Fyrishov12.2.2019 11:49:00 CET | Pressmeddelande

Den 17 maj är det premiär på Fyrishov för en av världens största vandringsutställningar - Titanic The Exhibition. Genom ca 200 originalföremål och flertalet reproduktioner av interiörer i naturlig storlek får besökarna uppleva verkliga berättelser om fartyget. Titanic The Exhibition har premiär i Uppsala 17 maj och pågår till 25 augusti. - Vi är glada och stolta över att få ta emot en sådan här spännande utställning och ser fram att få välkomna många besökare till Titanic The Exhibition, säger Linn Löfman, Marknads- och Försäljningschef, Fyrishov AB. Utställningen beskriver myterna, berättelserna och verkliga livsöden. Detaljer om vilka resenärerna var, vad de gjorde, vad de tog med sig och ibland vad de sade har gjort det möjlighet att berätta den verkligt mänskliga dimensionen av Titanics första och sista resa. Utställningens uppdrag är att återskapa känslan av hur det var att resa med denna "osänkbara" atlantångare. Se en kort video om utställningen. - Vi hoppas att utställningen sk

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum