Thon Property AB

Han tar över Thon Property

Dela

Thon Property rekryterar internt när organisationen får ny VD och nu står det klart vem som tar över Olav Thon Gruppens svenska division.

VD, Thon Property: Mathias Svensson FOTO: Thon Property
VD, Thon Property: Mathias Svensson FOTO: Thon Property

Thon Propertys ekonomichef, Mathias Svensson, tar ett nytt kliv i organisationen och tillträder rollen som VD för Thon Property. 

– Det är med stor glädje vi har möjligheten att presentera Mathias Svensson som ny verkställande direktör för Thon Property. Vi sätter stort värde på att kunna rekrytera internt till denna viktiga position.

Vi värdesätter Mathias färdigheter i kombination med hans erfarenheter och goda insyn i Thon Property säger Ole Christian Hallerud, Vice Koncernchef i Olav Thon Gruppen.

Mathias Svensson har varit med på resan sedan uppstarten 2015 när Olav Thon Gruppen etablerade sitt kontor i Stockholm för att hantera den växande svenska köpcentrumdivisionen.

– Det är naturligtvis en väldigt spännande utmaning och en stor ära att ta positionen som VD. Att jag varit med sedan starten och fått möjligheten att vara med och utveckla Thon Property är så klart till stor fördel när jag tar mig an de nya arbetsuppgifterna.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

VD, Thon Property: Mathias Svensson FOTO: Thon Property
VD, Thon Property: Mathias Svensson FOTO: Thon Property
Ladda ned bild

Länkar

Om

Thon Property AB
Thon Property AB
Kungsgatan 42
11135 Stockholm

08-40 300 330

www.thonproperty.se

www.olavthon.no

Thon Property - En del av Olav Thon Gruppen

Thon Property är den svenska fastighetsdivisionen i Olav Thon Gruppen som ägs av Olav Thon Stiftelsen. Olav Thon Gruppen äger c:a 500 fastigheter i Norge och utlandet samt äger/förvaltar 79 köpcenter i Norge och 12 i Sverige.

Följ Thon Property AB

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Thon Property AB

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum