Euro Accident Livförsäkring AB

Healthy Business fortsätter att växa

Dela

Den 19 oktober möts åter ledare och HR-chefer med ett gemensamt intresse för att skapa mer framgångsrika företag genom hållbara medarbetare på Healthy Business.

I år flyttar Healthy Business till Oscarsteatern för att ge plats åt ännu fler. Liksom tidigare bjuds det på en härlig blandning av kunskap, inspiration, underhållning och mingel tillsammans med intressanta talare och fängslande underhållare.

Dagen leds av Ola Ahlvarsson, som spanar efter trender, utforskar framtidens tekniska och biologiska möjligheter och lyfter fram goda exempel.

Bland talarna finns Cissi Elwin, chefredaktör för tidningen Chef, Johan Staël von Holstein, IT-entreprenör, Anna Bennich Karlstedt, psykolog och författare, Robin Farmanfarmaian, entreprenör inom medicin och Teemu Arina, författare av Biohackers Handbook och pionjär inom upgraded food. Programmet uppdateras löpande på healthybusiness.nu.

Under Healthy Business delas även Healthy Business Awards ut till en person, en grupp eller ett företag som gjort det möjligt för många människor i dagens, eller morgondagens, arbetsliv att få en bättre hälsa och en bättre livskvalitet. För att nå dit har vinnaren arbetat målinriktat med insatser som främjar hälsa och förebygger ohälsa. Vinnaren är också en sann förebild för andra genom sitt sätt och sitt arbete.

Euro Accident driver Healthy Business sedan 2011 och är också initiativtagare till Healthy Business Awards.

Kontakter

Bilder

Länkar

Om

Euro Accident Livförsäkring AB
Euro Accident Livförsäkring AB
Svärdvägen 3 A
182 33 Danderyd

077-440 00 10https://www.euroaccident.se/

Tillsammans skapar vi Hållbara medarbetare

Euro Accident är ett svenskt livförsäkringsbolag med 1,5 miljard kronor i årlig premievolym, 350 000 försäkrade fördelade på 35 000 företag och över 240 medarbetare på kontor i Göteborg, Köpenhamn, Malmö, Olso, Stockholm, Växjö och Örnsköldsvik.

Med visionen om en trygg och frisk värld bidrar Euro Accidents försäkringar till att nordiska företag har hållbara medarbetare som kan arbeta och hantera sin tillvaro. Euro Accidents försäkringar distribueras av försäkringsförmedlare och partners till företag och deras medarbetare. Läs gärna mer på euroaccident.se.

Följ Euro Accident Livförsäkring AB

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Euro Accident Livförsäkring AB

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum