Solna stad

Helena Åman blir ny omsorgschef i Solna

Dela
Helena Åman heter Solnas nya förvaltningschef för omvårdnadsförvaltningen i Solna stad.

Helena kommer närmast från Upplands-Bro kommun där hon är socialchef med ansvar för bland annat vård- och omsorg. Tidigare har hon arbetat som avdelningschef på Kungsholmens stadsdelsförvaltning och avdelningschef på socialförvaltningen i Vallentuna kommun. Helena sitter även i riksstyrelsen för föreningen Sveriges socialchefer. Helena Åman tillträder sin tjänst snarast möjligt, vilket förväntas bli under juni månad.

- Jag är glad över att vi kunnat rekrytera Helena Åman. Hon har en gedigen bakgrund som chef i kommunal verksamhet och det känns bra att hon har valt Solna som sin nästa utmaning, säger Anders Offerlind, tf. stadsdirektör i Solna stad.

Helena efterträder Elisabet Sundelin Verständig som går i pension.

Bilder

Om

Solna stad
Solna stad
Stadshusgången 2
171 45 Solna

Pressjour 08-746 12 00http://www.solna.se

Solna är en framtidsstad i tillväxt, unikt belägen mellan Hagaparkens lugn och huvudstadens puls. Varje dag fördubblas befolkningen av människor som jobbar här eller besöker oss. Och i takt med att Solnaborna blir fler växer nya kvarter och stadsdelar fram, kollektivtrafiken byggs ut och allt fler företag etablerar sig i staden. Här kan du ta del av stadens pressmeddelanden om till exempel nya detaljplaner och hållbar stadsutveckling.

Följ Solna stad

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Solna stad

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum