Thon Property AB

Hett restaurangkoncept till Mitt i City Karlstad

Dela

Taste Asia Group tar asian fusion-mat till Karlstad med ett spännande koncept. Restaurangkonceptet Yomo etablerar sig under hösten i de tidigare banklokalerna på Järnvägsgatan i Mitt i City.

Yomo koncept
Yomo koncept

Yomo är ett restaurangkoncept som möter öst, väst, mystik, ett varmt välkomnande, det enkla och råa, det delikata och dekadenta. Restaurangen serverar spännande asian fusion-mat i buffé, bistro och bar. Restaurangmiljön kombinerar enklare servering med fine dining och alkoholrättigheter – vilket gör Yomo till en restaurang upplevelse för alla plånböcker.

— Konceptet är skräddarsytt för AAA-gågator i centrumlägen eller placering med egen entré i köpcentrum, Mitt i City passar oss perfekt när vi fortsätter att expandera vårt nya koncept säger Yong Gui Chen, VD Taste Asia Group

Under kvällstid öppnar Yomo upp bistro o bar och serverar asiatisk fusion-mat i sharing portioner samt erbjuder en komplett dryckeslista med alkoholrättigheter.

— Sharingkonceptet med möjlighet att beställa in f lera mindre rätter ger gästerna möjlighet till en modern asiatisk matupplevelse, att prova nytt och dela fortsätter Yong Gui Chen.

Det gamla Riksbankshuset är ett historiskt hus i Karlstad som restes 1898-99 och det var Riksbankens första byggnad i residensstaden. Lokalen kommer att bevaras enligt gällande regelverk samt helrenoveras och kopplas till food courten i Mitt i City. Den totala ytan för restaurangen blir 600kvm och det finns ambitioner om att öppna innan årskiftet.

— Vi befinner oss i en tid av förändring och arbetar ständigt med att utveckla och förbättra Mitt i City gallerian. Det är med stor glädje vi ingår i sammarbete med Taste Asia Group säger Ann-Sophie Redfern, centrumledare Mitt i City gallerian Karlstad.

Taste Asia Group har en lång och gedigen historia med Olav Thon Gruppen och har flera koncept etablerade i ett antal köpcenter, bl.a. i Charlottenberg, Töcksfors och Nordby.

—Yomo är ett spännande koncept som kommer bidra positivt  till en bredare matupplevelse i gallerian, fortsätter Redfern.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Yomo koncept
Yomo koncept
Ladda ned bild
Yomo koncept
Yomo koncept
Ladda ned bild
Yomo koncept
Yomo koncept
Ladda ned bild
Taste Asia Group Logo
Taste Asia Group Logo
Ladda ned bild
Yomo Logo
Yomo Logo
Ladda ned bild
Thon Property Logo
Thon Property Logo
Ladda ned bild
Ladda ned bild

Länkar

Om

Thon Property AB
Thon Property AB
Kungsgatan 42
11135 Stockholm

08-40 300 330http://www.thonproperty.se

Thon Property - En del av Olav Thon Gruppen

Thon Property är den svenska fastighetsdivisionen i Olav Thon Gruppen som ägs av Olav Thon Stiftelsen. Olav Thon Gruppen äger c:a 500 fastigheter i Norge och 25 i utlandet samt äger/förvaltar 90 köpcenter i Norge och 12 i Sverige.

Följ Thon Property AB

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Thon Property AB

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum