Livsmedelshandlarna

Höjda elpriser tvingar oss att leva mer hållbart

Dela

De höga elpriserna ökar våra möjligheter att leva hållbart, enligt gängse uppfattning. Men är det den vägen vi verkligen vill vandra?

För att se videon från www.youtube.com måste du ge din tillåtelse högst upp på sidan.

Om

Livsmedelshandlarna
Livsmedelshandlarna
Regeringsgatan 60
103 29 Stockholm

http://livsmedelshandlarna.se/

Vi är handlarna. Från Ystad till Kiruna finns vi. Driver livsmedelsbutiker i varenda kommun i landet, allt från lanthandel till stormarknader. Våra butiker heter ICA, Hemköp, Tempo, Handlar´n, Nära Dej och Matöppet. Eller något helt eget. Idag är vi i Livsmedelshandlarna ungefär 800 medlemmar som driver knappt 1000 butiker. I fokus för våra butiker står kunden och tack vare att vi äger butiken kan vi hela tiden anpassa oss efter vad just våra egna kunder önskar. Lokalt beslutsfattande och entreprenörskap är viktiga ledord för oss, och något vi i alla sammanhang vill värna och utveckla. Bland annat genom vårt engagemang i Livsmedelshandlarna.

Följ Livsmedelshandlarna

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Livsmedelshandlarna

Livsmedelshandlarnas kommentarer kring Regeringens budgetproposition för 20238.11.2022 12:56:45 CET | Pressmeddelande

Sverige har fått en ny politisk ledning och inriktning. Idag presenterades den nya budgeten och bland nyheterna märks ökade anslag till rättsväsendet med 5 miljarder för att möta det ökade gängvåldet och en satsning på högre polislöner, vilket är en lovvärd satsning. Men vi saknar en förståelse för handelns perspektiv kring mängdbrott och önskar en bättre styrning av Polismyndigheten, säger Pär Bygdeson, vd Livsmedelshandlarna.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum