WSP

Hon tar över som affärsområdeschef för WSPs projektledare

Dela

Annika Hofsten Selin tar plats i WSPs ledning som ansvarig för WSP Management med närmare 500 medarbetare. Annika har en bakgrund som regionchef och affärsutvecklare, bland annat på Vectura. På WSP har hon varit i snart sex år där hon framför allt arbetat med strategisk och långsiktig försäljning.

Annika Hofsten Selin. Bilden får användas fritt av tredje part i samband med denna artikel. Foto: WSP
Annika Hofsten Selin. Bilden får användas fritt av tredje part i samband med denna artikel. Foto: WSP

– Det känns naturligtvis väldigt spännande att leda WSP Management som präglas av så mycket kompetens och professionalism. Jag ser fram emot att med min bakgrund inom försäljning och branschen som helhet tillsammans med alla kunniga kollegor tillföra ny energi mot marknaden, våra partners och kunder, säger Annika.

WSP Management är det affärsområde där mycket kompetens kring projektledning och projektstyrning finns. Det handlar om allt från specialisttjänster och rådgivning till kompletta projektteam och tjänster i förvaltningsfasen. Projektledningskompetensen är en viktig del i WSPs totala erbjudande.

– Vi ska ta tillvara på samarbetet inom WSP både nationellt och i de fall där det är relevant även internationellt. Vi är en av få aktörer på svenska marknaden som kan erbjuda både den lokala och den globala aspekten. Jag är inte heller orolig för att marknaden blivit mer osäker, utan ser det som en möjlighet för oss att kunna erbjuda ännu mer rådgivning och skapa trygghet i projekten, menar Annika.

Annika Hofsten Selin har varit tillförordnad affärsområdeschef sedan 1 oktober och den 1 januari tillträdde hon som ordinarie chef.

Kontakter

Bilder

Annika Hofsten Selin. Bilden får användas fritt av tredje part i samband med denna artikel. Foto: WSP
Annika Hofsten Selin. Bilden får användas fritt av tredje part i samband med denna artikel. Foto: WSP
Ladda ned bild

Om

WSP
WSP
Arenavägen 7
12188 Johanneshov

010-7225000http://www.wsp.com

WSP är världsledande rådgivare och konsulter inom samhällsutveckling. Vi utvecklar allt ifrån städer och transportsystem till vattenförsörjning och höga hus. Med 49 500 medarbetare i över 40 länder samlar vi experter inom analys och teknik, för att framtidssäkra världen. I Sverige har vi omkring 4 300 medarbetare.

Följ WSP

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från WSP

Lundastudenter vinner ”blöt” casetävling – så ska riskmedvetandet hos allmänheten öka9.12.2019 07:14:00 CETPressmeddelande

Hur framtidssäkrar vi Sveriges tätorter för kraftigare skyfall? Det var frågeställningen i WSPs årliga nationella casetävling för studenter, 100H. Det vinnande bidraget kom från två civilingenjörsstudenter från LTH som satt fingret på en viktig samhällsutmaning, nämligen allmänhetens kunskap och riskmedvetenhet kring vatten i en föränderlig värld.

Rätt uppföljning avgörande för att Färdplanerna realiseras – nytt forskningsprojekt börjar nu3.12.2019 07:26:00 CETPressmeddelande

Bygg- och anläggningsbranschen har precis som ett antal andra sektorer tagit fram en gemensam färdplan för ett fossilfritt Sverige. Ambitionerna är höga men för att detta ska bli verklighet krävs också att planerna mäts och följs upp. Därför har WSP tagit initiativ till ett forskningsprojekt för gemensamma mätmetoder för utsläppen inom anläggningssektorn.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum