WSP

Hon tar över som affärsområdeschef för WSPs projektledare

Dela

Annika Hofsten Selin tar plats i WSPs ledning som ansvarig för WSP Management med närmare 500 medarbetare. Annika har en bakgrund som regionchef och affärsutvecklare, bland annat på Vectura. På WSP har hon varit i snart sex år där hon framför allt arbetat med strategisk och långsiktig försäljning.

Annika Hofsten Selin. Bilden får användas fritt av tredje part i samband med denna artikel. Foto: WSP
Annika Hofsten Selin. Bilden får användas fritt av tredje part i samband med denna artikel. Foto: WSP

– Det känns naturligtvis väldigt spännande att leda WSP Management som präglas av så mycket kompetens och professionalism. Jag ser fram emot att med min bakgrund inom försäljning och branschen som helhet tillsammans med alla kunniga kollegor tillföra ny energi mot marknaden, våra partners och kunder, säger Annika.

WSP Management är det affärsområde där mycket kompetens kring projektledning och projektstyrning finns. Det handlar om allt från specialisttjänster och rådgivning till kompletta projektteam och tjänster i förvaltningsfasen. Projektledningskompetensen är en viktig del i WSPs totala erbjudande.

– Vi ska ta tillvara på samarbetet inom WSP både nationellt och i de fall där det är relevant även internationellt. Vi är en av få aktörer på svenska marknaden som kan erbjuda både den lokala och den globala aspekten. Jag är inte heller orolig för att marknaden blivit mer osäker, utan ser det som en möjlighet för oss att kunna erbjuda ännu mer rådgivning och skapa trygghet i projekten, menar Annika.

Annika Hofsten Selin har varit tillförordnad affärsområdeschef sedan 1 oktober och den 1 januari tillträdde hon som ordinarie chef.

Kontakter

Bilder

Annika Hofsten Selin. Bilden får användas fritt av tredje part i samband med denna artikel. Foto: WSP
Annika Hofsten Selin. Bilden får användas fritt av tredje part i samband med denna artikel. Foto: WSP
Ladda ned bild

Om

WSP
WSP
Arenavägen 7
12188 Johanneshov

010-7225000http://www.wsp.com

WSP är en av världens ledande rådgivare och konsultbolag inom samhällsutveckling. Vi utvecklar allt ifrån städer och transportsystem till vattenförsörjning och höga hus. Med närmare 50 000 medarbetare i över 40 länder samlar vi experter inom analys och teknik, för att framtidssäkra världen. I Sverige har vi omkring 4 200 medarbetare.

Följ WSP

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från WSP

Varannan pendlare tveksam till att återgå till kollektivtrafiken16.6.2020 06:37:00 CESTPressmeddelande

Användandet av kollektivtrafik har mer än halverats sedan coronautbrottet, både vad gäller privata ärenden och dagspendling. Och många kommer fortsätta avstå från kollektivtrafiken när pandemin ebbat ut och restriktionerna hävs, det visar en ny undersökning från analys- och teknikkonsultbolaget WSP. Glesare mellan säten och trängselinformation i realtid är de åtgärder som skulle öka tryggheten mest uppger de svarande.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum